Rug græs plantning priser

February 14

Flerårig rajgræs (Lolium perenne), de vigtigste arter af rajgræs på verdensplan, der bruges til græsgange, græsplæne og hø. Årlige eller italiensk rajgræs (Lolium multiflorum) bruges stort set som et dække afgrøde og for overseeding sydlige græsplæner i vinteren til at give dem farve. Anbefalede seeding priser er de samme for begge arter, men varierer afhængigt af anvendelsesformålet og metoden for syning.

Plantning til Turf

Agronomer på Texas A & M University anbefale plantning rajgræs på 25 til 40 pounds af frø pr. 1.000 kvadratfod for en hurtig og ensartet dækning for atletisk felter og golfbaner. Hvis du ønsker at overseed bermudagrass græsplæner med rajgræs at få farve i stedet for tætte græstørv, seed rajgræs til 5-7 pounds per 1000 kvadratfod. Du bør overseed 2 til 4 uger før du forvente den første frost.

Plantning for dækning eller afgrøde

Agronomer ved Oregon State University anbefale såning årlige rajgræs på 9 til 40 pounds per hektar i midten af September til midten af oktober når det er at blive brugt som dække afgrøde. Oregon State agronomer anbefale plantning rajgræs frø 1/2 til 3/4 tommer dybt i et arnested, som du har forberedt godt. Du kan også bore frø i et arnested, som du har disked, eller du kan bore dem i en glat frø seng og derefter disken bed let for at dække frøene. Disse metoder kræver såning priser.

Oregon vokset årlige rajgræs anbefaler en lavere seeding sats, 12 til 20 pounds af frø pr. hektar med boret 1/4 til 3/8 inches dyb.

Broadcast og antenne plantning

Hvis du udsender eller sprede frøene eller du sår dem i oktober, anbefaler Oregon vokset årlige rajgræs en sats på 20 til 25 pounds per hektar. Hvis du frø årlige rajgræs aerially, skal du bruge 25 til 30 pounds per hektar. Antenne såning kræver en erfaren pilot, der veed at justere luft hastighed og højde til at matche diffuser type og sats på programmet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com