Rullesten tagdækning instruktioner

October 20

Helvedesild beskytte et tag, afskærme vand og sne og is. Helvedesild kommer i mange stilarter og materialer. Cedar shakes eller helvedesild er stadig populære. Så er efterligninger, lavet af cement fiber eller beton til at ligne shakes men med større holdbarhed. Metal paneler bruges også til tagene. Den mest populære tagmateriale er asfalt eller komposit helvedesild. Disse kan være lavet til at ligne individuelle helvedesild, men de er faktisk store paneler, som overlapper og interlock for at gøre en stærk og holdbart tag.

Instruktioner

•Measure taget med et målebånd til at bestemme mængden af shingling behov. Dækningen vil variere med stil og producent, så tjek med leverandøren om antallet af bundter, kaldet firkanter, behov for. Købe cap helvedesild dækker toppe, metal blinkende eller gummieret is og vand shield for dale og metal dryppe kant til alle tag kanter. Også få tagpap. Nail metal flashing i dale med galvaniserede søm; is og vand shield har en klistret overflade og vil overholde på egen hånd. Enten kan bruges til at beskytte tag dale.

•Lay ned is og vand shield eller metal blinker på alle dale. Anvende gummibelagt is og vand skjold omkring tagskægget for ekstra fugt beskyttelse. Lad det hænge over bunden tagskægget halvdelen til tre fjerdedele af en tomme, skal være omfattet af metal drop kant, som vil blive naglet på med galvaniserede søm. Anvende tagdækning følte på resten af taget, overlappende sømme med tre inches og bruger tre rækker af tagdækning negle eller hæfteklammer til at holde på plads. Nogle tagdækkere anbefaler at installere filt i sektioner, så det er hurtigt dækket med helvedesild; Det kan absorbere fugt, hvis venstre afdækket for længe.

•Installer metal dryppe kant på alle tagskægget og River (skrånende sider). Søm det med galvaniseret tagdækning søm, så det er fladt på roof top og flush hvor det hænger ud i indramning bestyrelsen på siden. På flade sider, søm på tværs af tagrendeprofil, overlappende i retning af en fremherskende vind. Start nederst på skråningen sider og arbejde op, overlappende tre inches fra top til bund. Klippe det til at passe med tin snips. Installere metal blinkende noget som helst at et tag støder op en mur. Sætte dette op under hus sidespor, så fladt ned taget.

•Brug eller gøre en forret strimler af rullesten. Nogle småsten beslutningstagere levere en igangsætter strip til at gå på bunden af tag; med andre stilarter, lave din egen ved at bruge en hobbykniv til at skære overlapningen faner og fem inches off bunden af helvedesild til at gøre en selv kant. Skære seks inches off i slutningen af den første starter så den første rigtige kursus af helvedesild ikke vil line op med sømmene. Nail starter strip side til side i bunden af tag, overlappende drop kant halvdelen tommer.

•Beskyttelseshætte til at klikke lodrette og vandrette kridt linjer skal guides til at holde helvedesild korrekt justeret. Negle det første kursus for helvedesild over starter strip, overhængende drop kanten af halv tomme. Butt helvedesild, men efterlade et meget lille hul mellem dem. Begynd sømning hver rullesten fra slutningen ved siden af den tidligere rullesten. Sæt mindst fire søm i hver rullesten, seks negle på skingre tagene eller i høj vind områder. Søm på toppen af paneler, så den næste rullesten vil dække neglene.

•Tilføj cap helvedesild til toppene af gavl tag, der skråner på to sider eller kamme på hip tagene. Købe disse præfabrikerede eller gøre dem ved at skære 12-tommer faner fra standard helvedesild, tre faner pr. rullesten og folde over toppen. Installere ridge caps, så de står fra en fremherskende vind.

Tips & advarsler

  • Købe præfabrikerede blinkende at passe omkring VVS ventilationskanaler, udstødningsgas ventilationskanaler, skorstene eller andre fremspring gennem taget. Caulk omkring blinkende før du tilføjer helvedesild. Skære helvedesild til at passe omkring blinke med et hjælpeprogram kniv eller saks.
  • Tie off enhver stiger på taget for midlertidig fod, bruges til at holde dem i at glide.
  • Vær forsigtig, arbejder på tagene.
  • Vær meget forsigtig, når du arbejder omkring alle højspændingsledninger og undgå at kontakte dem med stiger.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com