Rummets størrelse for en 24.000 BTU klimaanlægget

December 25

Rummets størrelse for en 24.000 BTU klimaanlægget

Ifølge US Environmental Protection Agency (EPA), køber de fleste mennesker værelse luftkonditioneringsanlæg, der er for store til deres rum, hvilket kan resultere i energispild og øget aircondition omkostninger. De fleste små værelser har brug for kun 5.000 til 10.000 britiske termiske enheder (BTUs) af køling magt. Meget store rum kan kræve 24.000 BTUs eller mere, men. Måle værelse omhyggeligt for at bestemme den korrekte klimaanlægget størrelse for en given plads.

Ratings

Producenter foranstaltning en air condition i BTUs, som er mængden energi køling magt kræves for at hæve temperaturen i 1 lb. af vand en grad Fahrenheit. I klimaanlæg måler BTU hvor meget varme enheden kan fjerne fra en plads. De mindste værelse klimaanlæg Vurder mellem 5.000 og 6.000 BTUs og er velegnet til værelser mellem 100 og 250 kvadratfod. En 24.000 BTU air conditioner ville fungerer bedst i et rum mellem 1.400 og 1.500 kvadratfod.

Målefeltet

Måle hvert værelse omhyggeligt for at bestemme den passende størrelse klimaanlægget for rummet. I rektangulær eller kvadratisk værelser, bestemme området er let: simpelthen multiplicere længden af rummet med dens bredde. Det resulterende tal er antallet af kvadratfod i rummet. I ulige-formet værelser, opdele rummet i individuelle rektangler eller kvadrater, bestemme deres områder og læg tallene sammen. Til at bestemme området af en trekantet plads, multiplicere længden af bredden og dividerer med to.

Overvejelser

Værelse område er ikke den eneste faktor, der påvirker klimaanlægget kølende effekt. Ifølge EPA (Se reference 1), meget stærkt skraverede værelser kræver 10 procent mindre kølekapacitet. Meget solrige værelser kræver 10 procent mere. Når rummet huser mere end to personer, skal du tilføje 600 BTUs kravet afkøling pr. person. Køkkener har brug for en ekstra 4.000 BTUs på grund af varme, der udvikles af ovne og andre apparater. Højt til loftet kan også øge et rum køling krav ved at tilføje ekstra volumen.

Misforståelser

Tror ikke, at en større klimaanlægget giver bedre køling magt; Det kan faktisk gøre en plads mindre komfortable. Klimaanlæg trække både luftfugtighed og varmen fra luften, forlader lokalet tørt og køligt. Overdrevent store klimaanlæg vil køle rummet hurtigt men vil ikke fjerne alle fugtighed. Resultatet er en fugtig, klam-følelse værelse. Alt for store klimaanlæg med indbygget termostater kan også stoppe og starte kontinuerligt, hvilket resulterer i et rum, der altid føles for varmt eller for koldt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com