Rumopvarmere vs gasvarmere

May 13

Rumopvarmere vs gasvarmere

Hvis du søger for at spare penge på din varmeregning, eller hvis dit hjem mangler centralvarme, Enkeltværelse varmeanlæg vil tillade dig at varme kun levende områder, der er i øjeblikket i brug. To almindelige indstillinger er elektrisk Rumopvarmere eller gasvarmere.

Elektrisk Rumopvarmere

Elektriske varmeapparater kommer i en bred vifte af størrelser, og kan være enten tvunget luft enheder med en indbygget ventilator, eller passiv strålende eller konvektion enheder.

Gasvarmere

Gasvarmere kræver generelt mere arbejde at installere, som de har brug for adgang til en gasrørledning samt ordentlig udluftning for at forhindre kulilteforgiftning.

Bærbarhed

En fordel ved elektriske varmeovne er evnen til at trække dem og flytte dem til uanset hvilken spot behov varme. Når en Gasovn er installeret, kan den ikke nemt flyttes.

Omkostninger

Selvom naturgas priser kan variere afhængigt af sæsonen, efterspørgsel, og andre faktorer, gas varmen er normalt billigere end El varme på grund af den konstante strøm skulle holde varme spoler på temperatur.

Bundlinjen

For de fleste forbrugere er elektriske rumopvarmning det nemmeste valg. Spar penge, vælge enheder med indbygget termostater, holde dørene lukkede, og kun varme værelser, som er i brug.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com