Rustfri opvaskemaskine der lugter

November 4

Nogle opvaskemaskiner kan begynde at lugte over tid. Dette angiver generelt, at der er et problem med eller træsko i opvaskemaskinen. Løse problemet så hurtigt som muligt for at sikre det ikke fortsætte med at lugte eller at spørgsmålet fører til lugten ikke forværres.

Rengøring i opvaskemaskine

Selv om opvaskemaskinen hovedsagelig rengøring selv hver gange du kører det, skal du muligvis stadig ren hård oprustning eller sprækker, der ikke kunne være at få rene. Dette gælder især for gamle opvaskemaskiner, der ikke måske fungere optimalt. At gøre dette, dyppe en tandbørste i hvid eddike og krat alle sprækker inde i opvaskemaskinen. Krat omkring døren fangster og døren sæler, hvor vand og sæbe ikke trænge ind.

At fjerne mad

Mad kan bygge op i bunden af opvaskemaskinen og kan begynde at rådne der hvis du ikke fjerner det og smide det væk. Fjern bunden rack af opvaskemaskinen og sæt den til side. Fjerne alle fødevarer fra omkring opvaskemaskinen. Fjern dækslet til afløb og trække ud af noget mad, der er fanget inde i eller nedenunder.

Desodorisering opvaskemaskinen

Desodorisering opvaskemaskine for at neutralisere lugte. Brug hvid eddike, som er en naturlig lugt neutralizer og desinfektionsmiddel. Tømme opvaskemaskinen og sætte 2 kopper hvid eddike i en kop i opvaskemaskinens bunden rack. Køre opvaskemaskinen på en normal cyklus uden vaskemiddel. Køre opvaskemaskinen igen på en normal cyklus med rengøringsmiddel og retter.

Rengøring rustfrit stål

Rustfrit stål opvaskemaskine har et rustfrit stål front og en plastik interiør. Nogle gange kan du undlader at rense rustfrit stål front og madrester kan tørre på dens overflade og begynder at lugte. Afhjælpe dette ved rengøring af rustfri hurtigt og ofte. Spray rustfrit stål med vindue renere. Lad det sidde i flere minutter, inden skrubbe madrester ud med en blød børste og tørre det tørt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com