Rustfrit stål nivellering teknikker

March 17

Rustfrit stål nivellering teknikker

Udover en holdbar finish for apparater, rustfrit stål kan give dine bordplader og backsplashes og industrielle køkken føler. Mens de er generelt brugerdefineret opdigtet--bent og svejset til specifikationerne for dit køkken--kan du også tilpasse rustfri bordplader. For at undgå niveau tællere eller endda warped rustfrit Stålplader, skal de være installeret korrekt. Installation teknikker til laminat bordplader kan tjene som rettesnor.

Niveau kabinetter

Skabene er underlaget som rustfrit stål vil blive monteret. Niveau og pasform af den rustfrit er kun så god som substrat. Hvis din frysere er lidt "ud af pladsen" eller en smule "off-plan", bliver du nødt til at niveau kabinetter for at få niveau tællere. Den bedste måde at sikre de er niveau er med skruer og shims. Afstandsstykket under skabene, indtil de er niveau i alle retninger, så skrue dem på gulvet, dobbeltkontrol niveauet og foretage mindre justeringer.

Substrat

Tunge gauge rustfrit stålplader er i stand til at være en strukturel køkkenbordet, uden behov for et substrat. Men kabinetter kræver en høj kvalitet krydsfiner eller medium density fiberboard substrat. Mens bøje på kanterne af det rustfri bordplade vil give stivhed, i et bolig program, vil du installere det hovedsagelig som ark varer.

Kontakt Cement

Når du har et fladt og stabilt underlag på et niveau køkkenbordet, er det vigtigt, at du fjerner alle rester fra underlaget. Bruge arbejde lys, så du kan se noget, der kan sidde fast, at hæve et bump mellem substratet og den rustfrit. Børst med en hånd piskeris, blæse med trykluft eller selv glide en flad skraber hen over overfladen for at sikre, at der er ingen buler. Når du er sikker på har du en pletfri køkkenbordet, et lag af kontakt cement. Dette vil holde køkkenbordet fra vridning eller peeling fra niveau substratet. Da den kontakt cement er begyndt at tørre, sætte en frakke på undersiden af den rustfrit, også.

Dyvel Trick

Lå mindst 1/4-inch omkring dyvler på tværs af cementeret køkkenbordet hver 12 til 16 inches. Form af dyvel tillader kun en lille del til at komme i kontakt med den kontakt cement, så de ikke blive permanent anbragt. Lægge rustfri oven på dyvler, lige over den plads, det er at være cementerede til. Fra venstre mod højre, fjerne en dyvel ad gangen, lade den rustfri slip. Tacky kontakt cement fra underlaget vil kontakte cement fra den rustfrit, og de vil obligation. Fortsætte med at fjerne hvert dyvel sekventielt, indtil det hele ark er på plads. Pres, som du gulvafslibning rynker ud af et ark - fra den ene side til den anden, så dens LUN og niveau til underlaget.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com