Rustik Hjem Decor og sengetøj

November 30

Rustik Hjem Decor og sengetøj

Nævne rustik indretning, og det første billede til at angive de fleste menneskers sind er robust, lodge-inspirerede varme og charme der minder om det vilde Vesten. Mens fjeldhytter kendetegner hjem hvor du ville forvente at finde rustikke stil, er det virkelig velegnet til ethvert hjem i enhver lokalitet, som det består af sådanne underkategorier som land, sommerhus og de enkle, elegante linjer af håndværker. Uanset om du planlægger at tilføje små rører til din nuværende indretning eller går alle ud redecorating, holde det afslappet og autentisk til alle, men garanti at du vil elske det endelige resultat.

Tekstur

Rustik indretning har masser af tekstur. Naturlige og ru-hugget woods er ideel ikke kun til møbler, men også til gulve, paneler, mantels og synlige bjælker. For tekstiler, indlysende valg omfatter uld, læder og jute, men hvis du foretrækker blødere, glattere møbelstoffer, indarbejde tekstur med vævet smide tæpper, knobby smide puder og flettet, rag og lodne tæpper. Himlen er grænsen for dekorative accenter. Upoleret metal fungerer godt som gør primitive keramik. Naturlige materialer som potteplanter eller pilegrene, kogler og animalske gevirer gør en rustik erklæring i næsten ethvert rum.

Farve

Rustik handler om naturlige og woodsy, så de farver, du vælger, bør vrimler i naturen. Grønne og brune gøre gode baggrunde som maling farver samt stof farver til din primære polstrede møbler. Tilføje dukker for lysstyrke og interesse med gyldne appelsiner og dybe røde. Ingen farve er off grænser, men gemme nonneutrals for accenter, så hvis du bliver træt af dem, kan du opdatere din indretning uden at erstatte dyre stykker.

Accenter

Bruge accent stykker til at styrke dit hjem rustikke personlighed. Selv om du er bedste off ikke gå overbord som alt for meget af en god ting tendens til at blive næsten en karikatur af et tema, instill de rigtige brikker en følelse af komfort og charme uden rammer besøgende i hovedet med din rustikke smag. Indarbejde vestlige, woodsy, landlige lyskontakter, lygter og lamper i dit værelser. Hæng masser af kunst skildrer rustikke temaer for. Skove, bjerge, søer og floder er gode emner for rustikke illustrationer, som er næsten alt vestlige. En eller to møbler som stole eller sofaer, betrukket med rustikke-mønstrede tekstiler indsprøjtes en rustik føler uden at gå for langt.

At sætte det hele sammen

Dit soveværelse er stedet at virkelig have det sjovt med rustik indretning. Det er din personlige rum, så dekorere strengt ifølge din komfort og smag, ikke dine besøgende. Sengen selv er Hovedattraktionen, så skal det gøre en fed redegørelse. En væsentlig, natural-tone træ hovedgærde med fremtrædende korn eller knuder sætter straks en rustik tone. Plaid og stribede bed belægninger i dybe, rige farver forbedre woodsiness af den tunge hovedgærde, mens mere sarte quilts temperament det. Der er ingen forkerte slags dækker--dyner, sengetæpper og dyner fungere fint. Spar penge ved at lægge billigere rustikke kaster over en seng dækker du allerede ejer. Ark udskrifter kan matche eller kontrast seng dækker efter dine præferencer. Holde dekorative puder unfussy ved at undgå blonder eller feminine flæser. Tekstureret og overstuffed er vejen at gå. Fløjlsbukser, denim og tungere vævninger alle gå perfekt i en rustik soveværelser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com