Rustik kælder ideer

January 17

Rustik kælder ideer

Kældre behøver ikke at gå til spilde som et kedeligt opbevaring plads eller tøjvask værelset; omdanne kælderen til at skabe en ekstra charmerende og indbydende rum til dit hjem. Hvis du kan lide den down-home, land slags følelse, er en rustik-tema basement vejen at gå. Overveje nogle grundlæggende ideer til at tjene som udgangspunkt for at udvikle din egen, individuelt designede kælder.

Stald bestyrelsen paneler

Gamle stald boards udstråler historie og essensen af det gamle vest. Du behøver ikke at gå furrowing for gamle stald boards på ranchen fordi mange virksomheder sælger genvinde laden boards til brug som indvendige paneler. Faux laden bestyrelsen paneler er også tilgængelige. Nail boards til væggen eller loftet, og de rige, forvitret udseende tilføjer betydelig tekstur, varme og komfort til din kælder.

Sten dekorationer

Alt lavet af sten tilføjer til den rustikke karakter i din kælder. En onyx uret, er for eksempel lavet af et tværsnit af onyx, så alle naturlige riller i stenen er synlige. Også overveje sten lamper, borde med sten toppe og sten skulpturer. Andre attraktive typer af rustikke sten anvendes med Boligudstyr omfatter skifer, kvartsit, sandsten og travertin. Bruge malede sten som dekorationer. Masser af kunstnere male sten, eller du kan male dit eget. Passende billeder omfatter krydderurt, kaktus, heste, hjorte eller kvæg.

Pejs

Den rigtige pejs er kernen i din rustikke kælder. Ikke blot tilføjer en pejs stemning, men det giver også varme. Sandsynligvis din kælder er ikke udstyret for et træ-brændende pejs, men elektriske pejse er tilgængelige som ikke kræver skorsten ventilation. Du kan finde masser af elektrisk pejs mantels og Arner, der har rustikke charme, især dem, der foretages med kampesten eller eg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com