Rustik land udsmykning Tips

February 24

Rustik land udsmykning kan opnås, når din husholdningsartikler og dekorative accenter er så tæt på deres naturlige tilstand som muligt. Ufærdige log møbler, kviste og pinde betegne et rustikt udseende, som gør jorden-tonet farver og tekstureret uldent stof.

Rustikke træ Tips

For rustik udsmykning, ophold med de naturlige jordfarver, såsom dybe brune og grønne af skoven. Et køkken nook lavet af en plade af træ, i form af den oprindelige træstamme, kan tjene som tabellen top med rustikke bænke placeret omkring det til morgenmad siddepladser.

Håndlavede træ skåle hugget fra spur af et træ kunne anvendes som tilbehør i hele boligarealer.

Billedrammer fremstillet af birk træ med bark stadig på dem kan holde familieportrætter. En gruppering af dem mod en væg lavet af logs giver en flot kontrast af træsorter.

En rustik træ knagerække lavet af en gren, der stadig har sin bark kan gøres ved simpelthen skrue træ pinde i en ulige-formet gren. Dette kunne blive hængt ved døren til et hvilested for frakker.

En samling af naturlige træ spadserestokke kunne hang på væggene eller placeret i et lille rustik tønde ved døren.

Rustik tekstil Tips

En flettet tæppe lavet med ulige stykker af jorden-tonet materialer kunne bruges som et område tæppe til at lyse op i en mørk træ gulv. En bjørn tæppe ville fange følelsen af en jæger kabine. Du foretrækker måske at bruge falske pels tæpper fra en lokal tæppe butik eller ved at handle online. De kan være hængt på en væg, draperet over en sofa eller placeres på gulvet som et tæppe.

En rustik vindue behandling kunne du bruge mørke halm nuancer. Disse kan bruges i alle dine værelser. Du kan tilføje jorden-tonet kapper over disse og hænge dem på tynde grene i stedet for stænger.

Jorden-farvet smide tæpper kan placeres på tværs af møbler til at formidle en følelse af varme.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com