Rustik lejr udsmykning Tips

June 6

Rustik lejr udsmykning Tips

Lejre beliggende i landdistrikterne ofte har en karakteristisk dekorative udseende. Andre lejre kunne dele at look, selv om de ikke er teknisk placeret "i landet," fordi de er dedikeret til traditionelt rustikke aktiviteter, såsom kanosejlads og ridning. Tage udsmykning inspiration fra de aktiviteter, der praktiseres på lejren og historie og naturlige funktioner i den omkringliggende region.

Antikke redskaber

Hænge eller ellers vises de objekter, der muliggøres hverdagen i gamle dage. Disse kan omfatte havearbejde redskaber (spade, rake, skovl), landbrugsmaskiner (åg, plov), dyre-relaterede emner (sadel, trense, hoven pick, dunk af liniment) og køkken remedier (smør junger, tin spande, washboards, kedler). Du kan ofte få disse typer af varer til lave priser på loppemarkeder, ejendom salg eller og fra venner med en stalden eller kvist fuld af gamle ting de gerne vil slippe af med.

Vintage lejr fotos

Hvis lejren har eksisteret i lang tid, er odds godt, at der er billeder af den fra "vejen tilbage når." Udskrive høj kvalitet reproduktioner af disse fotos og vise dem alle omkring lejren. Selv om lejren ikke har været omkring siden begyndelsen af 1900-tallet, kan du stadig hænge billeder fra år gået. Halvfjerdserne-æra billeder af rosenrøde kinder unge poserer på rækker, viser deres heste, fejer ud bunkhouse og så videre hjælp instill en følelse af kontinuitet og fællesskab i moderne campister og deres forældre. (Og børn vil nyde være genert på de forældede hår og mode stilarter.) Hvis lejren er helt ny, send ud en person med et godt øje til snap billeder af bygningerne, dyr, stier, naturlige skønhed og andre funktioner. Rediger fotografierne ved hjælp af redigering software for at gøre dem sepia eller sort-hvid.

Træ skilte

Enkel, let slebet træ skilte holde en tidløs, rustikke appel--- og hjælpe de besøgende og nye campister navigere faciliteter. Liste over alle de forskellige bygninger og stier, der kræver tegn og gøre dem på samme tid. Bruge væltede træer eller i mangel heraf, træ fra en certificeret-bæredygtig kilde. Tulsa, Okla., nonprofit organisation op med træerne bruger træ skilte og påpeger, at "i modsætning til metal eller plast, træ er en fornyelig ressource og er bionedbrydelige."


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com