Rustik maling ideer

January 20

Rustik maling ideer

Den rustikke stil i Boligindretning inkorporerer varme farver og naturlige materialer. Variationer af typografien er rigeligt, men de alle udnytte træ, varme farver og ofte følelsen af en bjælkehytte. Teksturer og farver er nøglen til at skabe denne atmosfære. Således bruge paint til at oprette den rustikke fornemmelse i dit hjem. Kombinere tekstur med maling er en meget rustikt udseende så godt.

Accent væg

Hvis du er interesseret i at tilføje nogle rustikke farver i dit værelse, kan du overveje at maleri en accent væg i en fed, varm farve. Det kan være overvældende at male et helt rum i sådan en mørk farve, især da det vil gøre det synes mindre. En idé til en accent væg er at male resten af rummet i en neutral farve, såsom håndklæder hvid. Male accent mur mursten-rød eller terracotta.

Tekstur

Ved hjælp af paint til at oprette en tekstureret udseende på dine vægge vil indstille baggrunden for rustik indretning. Bland maling i farver såsom tan, creme, rød og salvie grøn, med fælles sammensatte. Malingen er sat på toppen af sammensat og du bare rulle det og tryk den ind i væggen. Dette skaber det teksturerede udseende på væggene.

Fløde

Undervurder aldrig kraften fra en neutral maling farve på væggene. Creme maling virker med næsten alle varm maling farve, som du kan bruge. Det er fantastisk til brug med en accent væg eller bare på egen hånd. Som rustikke indretning tendens til at have en masse træ, creme forbedrer og virker rigtig godt med træ toner, uanset om de er lys eller mørk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com