Rustik sengetøj

September 26

Rustik sengetøj

Valg af strøelse tilbyder en mulighed for at skabe en nærende, komfortable hvilested, der passer til dit hjem decor. Sengetøj materialer omfatter monteret plader, top lagner, dyner og pudebetræk. Uanset om du søger at outfit soveværelse i din nye Maine lakefront hjem eller du blot ønsker at holde gæsteværelset i din ydmyge familie jagt shack i landdistrikterne Minnesota fra ser ud af sted, Kombiner klassiske materialer med jordet, tilbagevenden farver og mønstre til at gøre en hyggelig rustik seng.

Flannel ark

Outfit sengen eller senge med flannel ark til at fremmane rustikke, robust arbejde shirts, barndom pyjamas og hyggelige hytte overnatninger. Mens plaid er det klassiske mønster for flannel arbejde shirts, kan du finde flannel ark i stort set enhver farve og mønster. Flannel ark er særligt velegnet til folk der bor i utætte huse eller hytter eller der kan lide at sove med vinduerne revnede selv om vinteren. Hvis vejret er for varmt for flannel, kan almindeligt bomuld ark danne en blød base for din rustikke sengetøj.

Fjer puder

Forkæl dit hoved med dunpuder indkapslet i et pudebetræk, der matcher dine plader, hvad enten det er flannel eller sommer bomuld; fjer kommer fra gæs, der er opdrættet på farme og er selve legemliggørelsen af "rustik." For den charmerende uoverensstemmende rustikke udseende, Køb pudebetræk, der supplerer men passer ikke arkene. For eksempel, hvis din plader er brun plaid flannel, få cremefarvede pudebetræk med små brune prikker.

Uld tæppe

Lag uld tæppe over Talsmanden eller øverste ark hvis soveværelset bliver kold, eller hvis du sover med vinduet åbne på alle årstider. Naturmaterialer som bomuld og uld sige "rustik" meget mere end syntetiske materialer som fleece. Ikke alene er uld tæpper varme, men de vækker også visuelt de ru, vilde dage når cowboys Red vifte med lidt mere end et tæppe og en bålplads til at få dem gennem de kolde nætter. Om sommeren eller i varme klimaer, kan du folde tæppet og lægge den på fodenden af sengen eller på en gammel gyngestol til rustikke dekoration.

Quilt

Tilføje en quilt til dit sengetøj for ultimative i rustik sengetøj comfort. Pioneer kvinder ville sammenstykke quilts fra omhyggeligt gemte stumper af slidte bukser og forvokset kjoler. Selv om du ikke tilfældigvis at være en quilter eller har traditionelt quilts håndlavede af din oldemor, kan du Kommissionen en quilt eller købe en store-købte en for et strejf af Vadmel stil.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com