Rustik teknikker til møbler

October 27

Rustik teknikker til møbler

Uanset om du remodeling en hele rummet i den rustikke stil eller du bare ændrer et enkelt stykke, kan du oprette den rustikke, slidte look, du søger efter med en række forskellige teknikker. Rustik stil fejrer en enklere tid i historie og fremhæver naturlige elementer og grovere udseende metaller, som jern.

Male det

Hvis du maler, skabe en slidt, rustikke udseende stykke ved hjælp af en maling virkning eller teknik, som sørgeligt eller antik. Du nød din stykke af møbler, anvende en frakke af maling og lad det tørre. Derefter anvende en anden frakke af maling i en anden farve. Når den anden frakke af maling er tør, brug ståluld og sandpapir til at fjerne det øverste lag af maling fra områder, der normalt ville blive slidt over tid, som bord og stol ben og kabinet hjørner. For en mere antikke finish, gælde voks mellem frakker.

Bære det ud

Hvis en splinterny maling job synes at være for meget arbejde for dig, bære et stykke af malet eller bejdset møbler med et stykke sandpapir eller ståluld. Sand eller gnide ned lidt af pletter eller maling omkring ben på hjørnerne og under dørhåndtag til at skabe en autentisk rustikke, gammeldags ser.

Keep It Simple

Hvis den brik, du har allerede er naturlige, holde det enkelt og holde det på måde. Den rustikke stil fejrer alder og naturlige elementer, så et naturligt fyrretræ bord er bare så passende som en nødlidende stykke. Hvis du er bekymret for farvning eller andre spørgsmål, anvende en frakke eller to af polyurethan at beskytte dit stykke fra uønskede problemer i fremtiden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com