Rustik vestlige rhus

March 22

Udsmykning dit hjem i rustik vestlige stil kan variere fra små rører i det gamle vest til en tilbagevendende cowboy motiv, at all-out vestlige stil møbler og indretning. Bestemme hvordan autentiske du ønsker din vestlige home decor til at være, så starte scouting for de varer, du har brug for på sparsommelighed butikker, butikker og moderne cowboy-stil butikker.

Tekstiler og farver

Rustik vestlige tekstiler er alle naturlige, og normalt rodfæstet i bomuldsindustri. Bruge musselin, flannel eller lignende stoffer i calico, ternet eller plaid mønstre for din vestlige stil. Samme stof, der kan bruges til bed belægninger, glarmestre, duge og møbler kast, men undgå at få et look, der er optaget, skal du vælge en eller to af disse elementer til at dekorere i en fed plaid, derefter bruge fløde eller naturligt farvet bomuldsstof for resten. Undgå lyse hvide og store mængder af ren sort. Bo i stedet med brun, orange, blå, røde og grønne toner.

Træ og mure

Tunge træ med klare lav-gloss lak er en grundpille i den rustikke vestlige motiv. Vælg træmøbler, ser forvitret eller nød det selv med en brændeovn kit, ståluld og lignende behandlinger til kunstigt alder udseende. Store, grove log seng og sofa rammer er hjemme i en rustik kabinen, mens simple træ stole og borde er godt for områderne køkken og spisestue. Hvis du har ægte træ paneler i dit hjem, ikke male det. Hvis ikke, gå til en off-white, der giver en neutral baggrund for din øvrige indretning.

Dekorative elementer

Bruge en arten tema til din rustikke vestlige kabine. Afhængigt af hvilken del af Vesten du er i, kan det betyde kaktus og coyotes eller fyrretræ træer, hjorte og elg. Vælger køkken og badeværelse tekstiler med disse dyr temaer, og derefter dekorere hele hjem med tørrede blomster og grene. Selvfølgelig, bevarede dyrs skind og hoveder også passe temaet, men disse kan være for meget for nogle moderne følsomhed. Hvis du leder efter mere af en "Vilde Vesten" tema, hænge gamle stumper af horse tack (bits, stejle, stigbøjler og hestesko) fra væggene og brug slidt læder accenter og hest motiv malerier overalt i hjemmet. Når du vælger metal accenter, rustent jern, antik messing og poleret sølv passer til den vestlige tema, lyse messing og aluminium bør undgås. Kobber virker godt i køkkener og bad, men skal bruges sparsomt i resten af hjemmet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com