Rustik vindue behandling ideer til bjerget hjem

July 21

Rustik vindue behandling ideer til bjerget hjem

Gøre din mountain home hyggeligere med rustikke anstrøg, der supplerer sin stil. Rustik vindue behandlinger bør ikke kolliderer med ægte træ paneler eller logfiler, og mountain chill betyder kan du tunge gardiner til at holde ud udkast om vinteren. Rustik vindue behandlinger er forholdsvis let at finde--du bare ikke kan få øje på dem i departementet forhæng af din lokale hjem forbedring butik.

Repurposed tekstiler

I overensstemmelse med både de idealer og stil af dage gået, prøv nyorientering andre tekstiler til din rustikke vindue belægninger. Gammeldags duge kan findes i Genbrugsbutikker eller som nye "retro"-stil belægninger i møbler butikker. Trim disse duge ned til størrelse og tilføje en top lomme til en gardinstang, og derefter skubbe dem ind på en støbejern eller støbejern-look stang og placere dem over vinduet. Tillad repurposed gardinerne til at hænge ned flere inches nedenfor den nederste vindue afsats til at holde ud kladder. Gamle sengetæpper og quilts arbejder også godt til dette formål.

Kontrol og plaider

Vælg ternet eller plaid flannel forhæng eller gøre dem selv fra nyt stof eller gamle tæpper. Flannel tilføjer en dejlig, varm udseende til dit hjem, og varme farver plaider, såsom dem med rige, dybe reds, fungerer godt i bjergområder som kontrast til de omkringliggende grønne områder og supplement brun træ. Brug en to-panel gardin stil, der hænger lige under vinduet for en sand-til-the-fortiden look, eller prøv et gulv til loft længde for at vise de bløde folder flannel og spare på varmen. Tilføje en straight valence tværs over prima i den samme flannel eller en komplementære farve.

Lys og Bright

Ikke alle rustikke vindue behandlinger er tunge. Hvis din mountain home har fantastisk udsigt og nogle naboer, at åbne vinduer prioriteres over privatlivets fred, bruge enkle, lyse musselin eller calico gardinerne hevet ned til side med en kort valence på toppen, der kan formes med en flosset kant. Hvis du har virkelig ingen grund til privatlivets fred eller blokering af udkast til fordele af gardiner, minimere dit vindue behandlinger ved at skalere dem tilbage til et enkelt vindue topper. Dette kan være en dekorativ spray af tørrede blomster, en træskærerarbejde, eller nogle andre natur-inspirerede-element, fastgjort til den øverste rude indramme eller lige over det, tilføje indretning uden enhver obstruktion af visningen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com