Rustikke Køkken Backsplash ideer

September 4

Rustikke Køkken Backsplash ideer

Den rustikke designstil har så mange råstoffer som muligt, ved hjælp af træ møbler, umættede farver og detaljer, som echo varme og slid af en bjælkehytte. Et rustikt køkken bør indslag apparater, der ser lidt antikke og er accent med elementer fra udendørs, fra kogler og willow grene til læder og uld. Et køkken backsplash er et omdrejningspunkt, og flere elementer supplere det rustikke look, i stedet for at aflede opmærksomheden fra det.

Terra-cotta fliser

Terra-cotta fliser supplere rustikke køkken indretning med neutrale nuancer og en fajance look. Vælg terra-cotta fliser til et køkken backsplash og fut i den med håndmalet detaljer tilgængelig på mange designer fliser og tilbehør butikker. Bruge terrra-cotta fliser i en mosaik mønster til at blande fajance farver med mere traditionel rustik indretning farver som kobolt blå, mørk grøn og guld.

Kobber Patina

Gned metal giver et rustikt køkken nok glans til at se slank, men fordi det er poleret, metal fliser giver ikke et moderne udseende ligesom skinnende metal gør. Kobber giver en varm glød i modsætning til de kølige toner af tin eller aluminium, perfekt til køkkenet. Vælg en kobber eller bronze farvetone til at matche enhver kobber gryder, vandhaner eller andet tilbehør i den rustikke køkken.

Fedtsten fliser

Bringe den rustikke udseende af skimmeldannelse fedtsten ind i køkkenet med en fedtsten backsplash. Denne bløde, varme sten kommer i en vifte af farver, fra kul sort til lysegrå med blødere striber i hele de stenplader. Det er nemt skæres og holder varmen i timer. Pleje og vedligeholdelse er lidt mere end gnide plader med mineralsk olie lejlighedsvis. For et sammenhængende udseende til din rustikke køkken, overveje fedtsten bordplader og matchende backsplash.

Cork paneler

Med en broget brun overflade og robust holdbarhed, cork backsplashes passer lige ind i et rustikt køkken ser. Når kork fliser er belagt med en polyurethan finish, er backsplash holdbart og vandtæt. Bemærk at kork kan slides ned med tiden og kan ikke være så langvarig som nogle andre muligheder, backsplash, men fordi det rustikke udseende omfavner slidt udseende designfunktioner, kork kan give en slags effekt du søger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com