Ryobi Tek4 værktøjer

December 11

Ryobi Tek4 værktøjer

Ryobi Power Tool selskabet fremstiller batteridrevne og elektriske håndmaskiner. Dens værktøjer er designet til at opfylde markedsniche mellem billig boligejer-grade værktøjer og dyre professionel entreprenør-kvalitet værktøjer. Ryobi tilbyder veldesignede værktøjer, der giver en ovenfor gennemsnit ydeevne til rimelige priser. Selskabets nyeste innovation, Ryobi Tek4 værktøjer, er drevet af et genopladeligt, 4-volt lithium-ion batteri.

Udskiftelighed

Ryobi Tek4 værktøjer er bygget på en enkelt, udskifteligt batteri pack platform. En støv-resistente og vandtæt genopladelige 4 V lithium-ion batteri beføjelser hver af de 10 værktøjer i denne kø. Ryobi regner enkelhed og udskiftelighed af værktøjets kraft kilde til at være en af de største sælgende funktioner. Hver enhed indeholder et batteri og en fire-timers oplader.

Økonomisk erstatning værktøjer

Enkelt Tek4 batteriet erstatter hundredvis af engangs AA batterier bruges gennem levetiden for en gennemsnitlig lommelygte eller kamera. Selvom forbrugerne opfordres til at købe erstatninger for hvad de kan allerede ejer, er Tek4 linjen af produkter, der markedsført som et økonomisk valg. Et enkelt batteri beføjelser lommelygter, kameraer, MP3-enheder og meget mere. Hver boligejer, der brugte disse værktøjer, på én gang eller anden er nået for værktøjet kun at finde batterierne er døde eller enheden ikke længere fungerer på alle. Tek4 værktøjer er slagfast og designet til at modstå mindre misbrug, som kastes ind og ud af en skuffe, bil handskerummet eller værktøjskasse.

Økologisk orienterede

Som verden fortsætter med at kæmpe med styring af vores omgivelser ansvarsfuldt og skabe en grøn økonomi, er Tek4 linjen af værktøjer også rettet mod de socialt bevidste forbruger. Enkelt Tek4 lithium ion batteri kan genoplade hundredvis af gange. Derfor erstatter denne enkelt batteri hundredvis af engangs AA batterier, der anvendes til power almindelige husholdningsenheder. Værktøj lineup omfatter elementer, der findes i den gennemsnitlige hjem, et par professionelle værktøjer og et par nye genopladelige innovationer.

Værktøjet markering

Tek4 lineup omfatter en lommelygte og en fluorescerende nytte lys, digital kamera, MP3-afspiller og en kompakt trådløs skruetrækker--værktøjer findes i mest alle hjem. Derudover har linjen en VOM (volt-ohm multimeter) multimeter, elektroniske stud finder og støj suppression radio hovedtelefoner. Måske er en af de mest innovative værktøjer en genopladning enhed, der er udstyret med en USB-port. Med denne enhed, vil Tek4 batteri oplade en iPod eller mobiltelefon når ingen stikkontakt er i nærheden, såsom når brugerne er på stranden eller når camping i skoven.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com