Sådan Accent du favorit værelse med enkle farveskemaer

January 11

Sådan Accent du favorit værelse med enkle farveskemaer

Tilføjer et stænk af farve til dit værelse kan klar gør en anderledes i det overordnede udseende. At give dit værelse en lille personlighed lift min være lige hvad lægen bestilt. Dekorere, ved hjælp af din touch skabe en unik stil, tilføje enkle accent stykker fra rundt omkring i huset eller foretage små indkøb. Holde det simpelt og overskueligt.

Instruktioner

•Tag et overblik over dit værelse vurdere, hvor meget plads der er tilgængelig. Hvis dit space er udtømmende. Lav en liste over lyst rum. Start med en plan på papir. Listen kan do 's og kan ikke ' s. Hvis et værelse gå lang tid uden en make over det begynder at få rodet. Declutter dit værelse. Placere de elementer, der er din favorit i en boks og har en anden kasse til opbevaring eller give en måde.

•Brug et farvehjul eller farveprøver til at guide dig i samarbejdsvillige farven ordningen i rummet. Der eller flere måder i matchende farve til en anden farve farvetone til at skabe en balance. Placer den ønske farve du vælger tæt på vinduet kig på det på alle væg, kan du se den samme farve i et lidt andet lys afhængig af tidspunkt på dagen eller natten. Lægge en anden farve farveprøver eller elementer i vindueskarmen og se hvordan de ser ud. Husk deres bør være mere end tre grundlæggende farve i et rum. Hvis du bruger mere end tre Sørg for er de i de primære nuancer, der er under brug.

•Analogous farver er alle tre farver, som er side om side på et farvehjul. Disse gælder for såvel maleri som bare matcher de fælles farve elementer du kan have i hjemmet.

•Complementary farver er alle to farver, som er direkte modsat hinanden. Du behøver ikke at male. omarrangere du fælles farvede emner du finder rundt i huset. bruge, hvad der er tilgængeligt for dig uden at bruge en skilling.

•Tilføj lys farve stof til mørk farve møbler, matchende kaste tæppe. For eksempel bruge den grundlæggende farve fra en bamse. brune, sorte og hvide som vist her.

•Too meget møbler i et værelse eller soveværelse flytte det i gangen eller ind i spisestuen til ekstra lagerplads. tilføje en vase eller spejle til en accent. Cheers have det sjovt.

Tips & advarsler

  • Bruge næsten alt omkring huset som accenter-børn legetøj
  • Udendørs materiale kan tørres og bragt indendørs
  • Rock kan stå naturligt eller spray malet som Papirvægt eller sætte ind i bunden af en klar vase.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com