Sådan Accesorize lys brun lædermøbler

October 5

Sådan Accesorize lys brun lædermøbler

Lys brun lædermøbler er en fælles valg når det kommer til opholdsstuer, fordi den er neutral nok til at gå med en bred vifte af dekorative motiver. På sin egen, dette møbel hilser venner og familie for at sidde og slappe af, men når de kombineres med dekorative tilbehør, møblerne skaber en visuel effekt i rummet. Når accessorizing dit lys brun lædermøbler, vælge elementer, der koordinerer med design af resten af rummet til at skabe et sammenhængende udseende.

Instruktioner

•Tilføj Dekorativt tilbehør til møbler, selv. Arrangere en samling af pyntepuder i én eller begge hjørner af en sofa eller langs bagsiden af en sofa eller stole. Drapere et kast tæppe i hjørnet af en sofa eller på en af armene på en stol. Alternativt kan du folde en kaste tæppe i halve eller tredjedele og hænge det over bagsiden af møblerne. Vælg puder og tæpper, der er fremstillet af tekstiler, der supplerer stilen i rummet. For eksempel, for en strand-tema værelse, Vælg børstet bomuld eller chenille elementer i aqua, havets skum og hvid. I en rustik stue, bruge patchwork eller flannel materialer i dæmpede jordfarver.

•Arrange andre stykker af møbler omkring lys brun læder stykker. Angive et sofabord foran en sofa, eller Placer ende tabeller ved siden af lænestole. Som med tekstiler, bruge stykker at koordinere med udformningen af rummet. For et land chic room, bruge en regenereret træ sofabord eller genbruge en gammel kuffert ind i et sofabord. Hvis rummet har en traditionel look, vælge træ stykker med buede, dekorative ben.

•Funktion dekorative elementer omkring møblerne. Hænge et billede eller placere hylder og vise samleobjekter på dem på en mur bag en sofa. Placere lamper på sideborde, at binde i udseendet af rummet. Angive en centerpiece, der relaterer til værelse på sofabordet; bruge en kurv fyldt med grankogler for en rustik plads eller en dekorativ bakke toppet med stearinlys i en traditionel værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com