Sådan Administrer grå lerjord

August 4

Sådan Administrer grå lerjord

Enhver vellykket gartner vil fortælle dig, at hemmeligheden bag en bountiful høst er i jorden. Desværre, nogle gartnere er velsignet med perfekte jord. Jorden kan være for stenede, sandede, komprimeret eller sammensat af tætte ler. Hvis du forsøger at administrere grå lerjord, fundet i mange dele af den midtvestlige del af USA, ikke blive afskrækket. Du kan forvandle din ufrugtbar ler til frugtbar, næringsrige økologisk jord.

Instruktioner

Teste jorden

•Gennemfør jord test til at bestemme de næringsstof indhold og pH niveauer. For at forberede en prøve, grave flere huller tilfældigt (omkring 10 til 20 fod fra hinanden i et skakternet mønster) på tværs af landskabet. Grave hvert hul 6 til 8 inches dyb. Se bort fra jorden. Flytte tilbage om 1 tomme fra hullet og tage en ren 1-tommer skive, 6 til 8 inches dyb. Sted skive i en ren plastik spand. Gentag denne procedure på hver test hul, tilføje en 1-tommer skive fra hvert hul til indholdet i spanden. Blandes grundigt prøver, opløse alle klumper og fjerne klipper. Spredt prøvematerialet ud på lag af avisen til tørre.

•Sæt 1 pt. i tørre blandede udsnit materialer i en forseglbar plasticpose. Send jordprøven til en stat udvidelse kontor, kommercielle test laboratorium eller landbrugs Institut for et college eller Universitet. Eller brug en grundlæggende gør det selv-jord test kit.

•Test jordpakning. Indsæt en jordpakning test stang indsat i jorden og stabil, fast pres. Hvis en hardpan eller resistente lerlag er stødt på, gøre noter af dybde og placering i gården, så du ved, hvor dybt du skal dyrke. Grå farvet ler indikerer dårlig dræning. (Hvis laget ler ikke er alt for dyb eller for tyk, du kan fjerne ler og erstatte det med muld. Hvis dette ikke er muligt, ændre jorden som anbefalet fra resultaterne af jord test.)

Dyrke og ændre jorden

•Rundsending 30 lbs. gips over hver 1000 kvadratfod af jord at være dyrket. Gips er effektiv i områder, hvor jordbunden er ganske salt. Sulfat indeholdt i gips hjælper for at forsure jord. Bruge en have rorpind eller traktor til at dyrke jorden. Indtil flere gange, dyrke både lodret og vandret på tværs af jordens overflade. Indtil så dybt som muligt. Som du tænder over jorden, fjerne store sten og rødder.

•Tilføj dolomit til jorden. Hvis jord test afslører, at pH niveauer er mindre end ønskeligt, vil en anvendelse af Dolomit (calcium og magnesium) hæve pH. Anvende 5 lbs. af Dolomit for hver 100 kvadratfod af havejordstykket at øge pH-niveau af et punkt. Dyrke godt.

•Spread et 6 - til 8-tommer lag af organisk kompost oven på jorden. Økologisk kompost vil øge kvælstof og fosfor i jorden. Disse næringsstoffer virker som stimulanser til at plante vækst og udvikling af roden.

Tillad jord at nedbrydes

•Ved oprettelse af en ny havejordstykket, udføre de forrige trin i efteråret og give jord til hvile indtil foråret. Dække de dyrkede jorden med et tungt lag (12 til 18 inches) af organisk bioklip materiale. Du kan bruge enhver kombination af alderen, ubehandlede savsmuld, døde blade, græs klipning, køkken mad prep affald, halm, pine bark, strimlet avis, pap eller gylle fra planteædere--køer, får, heste, lamaer og geder. Tilsætning af organisk materiale i næsten enhver form i høj grad forbedrer struktur, tekstur, frugtbarhed, dræning og funktionalitet af jord. Vand den materielle godt, indtil det er grundigt mættet. Dække med et lag af tykke, sorte landskab plast. Sikre plast med sten eller planker og lad det dækket indtil foråret.

•Uncover havejordstykket efter alle faren for frost er forbi. Udsendes en anden 20-30 lbs. af Dolomit på jordens overflade.

•Cultivate af Dolomit og opløste barkflis lag i jorden i foråret. Indtil flere gange for at sikre, at materialet er nedploejes i jorden godt.

Tips & advarsler

  • Når at tage jord prøver altid sørg for grave værktøj og spand er ren. Rester fra kunstgødning, pesticider og herbicider vil forurene proeven.
  • Ikke dyrke eller arbejde med lerjord når leret er vådt. Ler komprimerer nemt, så ikke gå eller køre udstyr på våde lerjord.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com