Sådan Administrer nitrater med planter

May 14

Nitrat kan naturligvis stige i vandet i akvariet miljøer, som værtsplanter plante forfald og mangel på passende niveauer af nitrat-forbrugende akvarium flora. Høje nitratkoncentrationer kan forårsage en fjendtlige omgivelser for enhver fisk og relaterede vanddyr i en tank. Selv om du har aldrig ejet en fisk tank før eller tidligere har forsøgt at kontrollere mængden og kvaliteten af flora i en undersøisk indstilling, kan du administrere nitratniveauerne i dit akvarium med planter.

Instruktioner

•Kontrollér dit akvarium for alger oprustning. Dette er en umiddelbar indikator for nitrat niveauer som følge af forkert plante pleje i dit akvarium. Rydde op i denne alger på siderne af akvarium, så du kan mere klart tjekke status for dine planter. Bruge en aquarium børste til krat side af tanken og fjerne algerne.

•Observe planter i dit akvarium nu at algerne er ryddet op og synlighed er blevet forbedret. Trække og rydde op i de døde planter i dit akvarium. Dette vil hjælpe styre og reducere nitratniveauerne i din tank.

•Kontroller dine andre, sunde planter nøje. Selv hvis planterne er sunde, kan der være døde stængler eller blade, der skal fjernes. Disse alene kan hæve nitratniveauerne i din tank, så sveske døde dele fra planter og fjerne dem fra tank.

•Føj ny planter til dit akvarium. Sørg for disse planter er sund og er blottet for døde dele før du placerer dem i akvariet. Øge mængden af levende planter i din tank vil straks rette nitrat niveauer.

•Ændr ud i vandet i dit akvarium. Ændre ikke alt vand på én gang; ellers kan du chokere din fisk og andre akvarium beboere. Ændre ud mere end halvdelen af din nuværende vand. Dette vil holde nitrat niveauet lavt og din klare vand.

•Kontrollér lys niveauer der er ved at nå dit akvarium. Lav lys betingelser vil gradvist dræbe dine planter og oprette forfald, der vil umiddelbart bidrage til højere nitrat niveauer. Flytte dit akvarium til en ny placering, der modtager mere naturligt lys. Dette vil forbedre sundheden for dine planter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com