Sådan ændres en afløb pumpe på en GE vaskemaskine

April 17

Afløb pumpen på en GE vaskemaskine er del af dit apparat, der pumper vandet ud, når enheden er færdig med at bruge det. Hvis du har bemærket, at din GE skive ikke aflade korrekt og at når cyklussen er færdig er der stadig en mængde vand i din skive, så højst sandsynligt du nødt til at ændre afløbet pumpe. Ændre en afløb pumpe på en GE vaskemaskine er en hurtig, let hjem forbedring projekt, der ikke vil tage dig mere end en time eller deromkring.

Instruktioner

•Drej vandforsyningen og elektrisk strøm til din vaskemaskine off. For at slukke for elektriciteten, blot frakoble skive ud af stikkontakten. Find hvor vandlinjen indtaster dit hjem og drej vandlinjen håndtaget hele vejen til venstre for at slukke for vandet.

•Locate adgangspanelet, der løber langs bunden af din GE skive. Der bør være mindst tre skruer, hvis ikke mere, at holde dette panel på plads. Ved hjælp af din skruetrækker, fjerne adgangspanelet.

•Look for afløb pumpe, som vil blive afsløret, så snart du fjerne adgangspanelet. Pumpen har to afløbsrør tilsluttet.

•Sæt din spand under afløbet pumpe og Åbn pumpen til at frigive enhver vand, der stadig kan være indeni. Det er en god idé at have et håndklæde tilgængelige, hvis du skal hurtigt tørre op ethvert spild, som kan opstå under afdrypning processen. Når pumpen er drænet, er du klar til at begynde fjernelsesprocessen med.

•Tag både afløbsrør, der er forbundet til pumpen, og skru forsiden af pumpen til at afsløre ledninger indeni. Mens du afbryder denne ledninger, være opmærksom på hvor ledningerne forbinde. Ledningerne vil snap off enheden. Du vil erstatte din GE vaskemaskine drain pump ved at forbinde disse ledninger på nøjagtig samme måde til den nye pumpe.

•Løsn skruen, der forbinder pumpen til vaskemaskine, og derefter afhente og fjerne afløb pumpe.

•Installer din nye GE vaskemaskine afløb pumpen ved første forbinde ledningerne ved at klikke på dem i stedet, større opmærksomhed til hvilken ledning går hvor fra trin 5. Tillægger vaskemaskine med en skrue pumpen, og Vedhæft frontpanelet.

•Tilslut to afløbsrør med skruer, og erstatte din skive adgangspanel. Tænde for vandet ved at dreje knappen på vand indtagelse røret til højre. Plug din GE vaskemaskine tilbage i og køre din vaskemaskine gennem en cyklus for at sikre din nye afløb pumpe fungerer korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com