Sådan ændres en bage Element i en GE elektrisk komfur

October 18

GE bages elementer fejl fra tid til anden bare som enhver anden elektrisk komfur, og skiftende bages element er ikke anderledes i GE elektrisk komfur end noget andet mærke. Elementet bages tillægger den bageste ovn væg med en støbt monteringsplade. Ledningerne, der leverer strøm til bage element er bag væggen bag ovnen. Når du fjerne monteringsbolte, vil du få adgang til ledninger og ændre elementet bages.

Instruktioner

•Tag beføjelse til at GE elektrisk komfur. Hvis du har en slide-in enhed uden en nytte skuffen, slukke afbryderknappen inde den hjem elektriske panel. Hvis din GE er en fritstående enhed, træk ud nytte skuffe og nå inde i skuffen åbning for at ovnen netledningen ud af stikkontakten.

•Åbn ovndøren, og fjern af madlavning stativerne. Madlavning stativerne trække lige ud af ovnen.

•Tag skruerne sikring bages element til GE bagvæg brændeovn med en møtrik driver. Løft op på forsiden af elementet bages, og træk elementet mod dig, indtil du kan se de ledninger, der er knyttet til elementet terminaler gennem bagvæg.

•Tag ledninger fra bages element terminaler. De fleste ledninger bruge enkle slip-on stik, som du trække ud terminalerne med fingrene. Nogle modeller har skruer, skal du fjerne for at frakoble ledningerne. Tape wire enderne til væggen bag ovnen, så at de ikke glider bag væggen gennem åbningen.

•Tag den defekte element til apparaternes reparation shop eller GE autoriseret forhandler for en udskiftning. Sammenligne det nye element til den forhenværende sig at sikre, at størrelsen er den samme og montering er det samme.

•Indstil den nye bage element inde i ovnen, og vedhæfte ledningerne til bage element terminaler. Omhyggeligt ting den overskydende ledning ind i åbningen i væggen bag ovnen, og tryk på elementet montering plade flush mod ovn væg. Fastgør med fastholde skruerne.

•Skub madlavning stativer tilbage inde i ovnen, og lukke ovndøren. Sæt din GE netledningen tilbage i stikkontakten, og skub nytte skuffen tilbage på plads, hvis du har en fritstående enhed. Hvis du enhed er en slide-in, tænde hovedafbryder til strøm apparatet.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde strøm fra din GE elektrisk komfur før du foretager eventuelle reparationer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com