Sådan ændres en dør Header

October 19

Sådan ændres en dør Header

I hovedet i en dør er en solid blok af træ eller serie af krydsfiner lag sat inde i væggen lige over toppen af døren. Dette vigtige stykke af rammen, støttet af kongen studs på enten side og jack studs i de nederste hjørner, er afgørende for støtte væggen og styrke døren. Hvis din-header er begyndt at rådne eller på anden måde beskadiget, skal du erstatte det hurtigst muligt.

Instruktioner

•Lay en dråbe klud under døren til at dække området hele døråbningen. Du kan erstatte en dør header uden at fjerne døren fra sine hængsler, hvis det ønskes, men arbejdet vil uundgåeligt beskidt dit gulv eller tæppe hvis du ikke tager de nødvendige forholdsregler. Lade døren stå helt åben, hvis du vælger ikke at afinstallere den for varigheden af reparationen.

•Saw gennem og fjern drywall lige over døren til at afsløre den eksisterende dør header. Fjerne et stykke af gips bred nok til helt afsløre header og krøbling studs, samt den øverste del af jack og king studs.

•Fjern alle skruer og pull ud alle søm, der forbinder den eksisterende header til de omkringliggende studs. Glide bjælken ud og bruge en hammer eller en kølle for at banke det løs, hvis det er nødvendigt. Kile en lodret 2 x 4 ind i åbningen til støtte for døren.

•Measure bredde af den gamle header. Skær to 2 af 4s til denne længde. Trimme et stykke af 1/2-tommer tømmer til de lodrette og vandrette dimensioner af 2 af 4s og sandwich det mellem dem og derefter skrue alle tre stykker sammen.

•Fjern midlertidigt støtte stråle og skub den nye header på plads. Hvis det er nødvendigt, bruge hammeren igen for at banke det ind i position. Diagonalt skrue eller "tå-negle," header til alle de omkringliggende studs. Installere en ny indvendige drywall sektion for at dække hovedet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com