Sådan ændres en døren pakning på en frontlæsser vaskemaskine

October 19

Sådan ændres en døren pakning på en frontlæsser vaskemaskine

Måske din skive lækager eller pakningen er alvorligt jordslåede. Uanset årsagen til brug at erstatte døren pakning på din front-loading maskine, har du to muligheder: du kan kalde en reparatør og betale en heftig pris for privilegiet at hans tid – eller du kan gøre dette relativt nem reparation dig for udgifter til dele og lidt sved. Følelse af realisering, der kommer med at gøre din egen reparation er uvurderlig.

Instruktioner

•Tag vaskemaskinen til at forhindre utilsigtet chok. Fjern skruerne på toppen af bagpanelet. Løft panelet. Vær forsigtig, da kanterne kan være skarpe.

•Træk ud dispenser skuffe og trykkes fanen på bagsiden skuffe frigøre det.Fjerne boliger skruer samt Kontrolpanel skruerne på toppen. Trykkes faner for at fjerne Kontrolpanel, og flytte det ud af vejen.

•Brug needle-næse tænger til at fjerne wire klemme og foråret holder pakning på plads. Løsne kanten af pakning med en flad-tip skruetrækker, og skræl pakning fra frontpanelet. Hvis tilstede, fjerne døren skyl glasrør og lys fra pakning seal.

•Lift den forreste hjørne af vaskemaskinen og støtte det med et træ-blok. Du kan nu få adgang til skruer i bunden af frontpanelet. Fjern disse skruer. Fjerne træ-blok og fastsat vaskemaskinen. Fjern skruerne på toppen af frontpanelet. Løft panelet op og ud. Afbryde frontpanelet ledningsnet (hurtig-connect klip holder flok af ledninger). Der er afsat i panelet.

•Tag ny pakning fra emballage. Anvende lille mængde af opvaskemaskiner flydende langs rillen af pakning. Justere markøren på pakning til fanen på vaskemaskinen karret læbe. Sikre havne på pakningen er på toppen. Lethed den rillede kant over læben af karret. Arbejd din vej rundt i kanten af hele karret. Startende fra toppen, indsætte foråret klemme i den ydre groove af pakningen. Brug afstandsklodser forudsat for at holde klemmen på plads, som du indsætter klemmen på plads. Fjern afstandsstykkerne når klemmen er på plads.

•Reconnect frontpanel ledningsnet. Justere huller i panelet med nylon pinde på skive ramme. Genindsætte skruer øverst i panelet. Løfte og støtte skive som i trin 4. Udskift skruer i bunden af panelet. Sænk skive tilbage til jorden.Hvis den nuværende, vedhæfte dør glas skyl tube og lys til pakning seal.

Glat den nye pakning over kanten på frontpanelet, og fastgør med wire bøjle og foråret. Genanbring Styrepanel. Vedhæfte skruer øverst i panelet og dispenser skuffe. Genindsætte dispenser skuffe. Vedhæfte toppanelet og skruer på bagsiden af panelet. Stik i Skive og køre en vask for at sikre, at pakningen ikke er utæt.

Tips & advarsler

  • Altid unplug vaskemaskinen før du foretager eventuelle reparationer. Bankerot hen til unplug vaskemaskinen før du arbejder på det øger dine chancer for elektrisk stød.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com