Sådan ændres en græsslåmaskine brændstoffilter

October 30

Rutinemæssig vedligeholdelse på din plæneklipper hjælper med at holde det kører effektivt og også advarer dig til små problemer, før de bliver store reparationsudgifter. Nogle plæneklippere har et brændstoffilter meget gerne brændstoffilter på din bil. Dette filter forhindrer snavs i at trænge ind i karburatoren. Ændre en græsslåmaskine brændstoffilter er en enkel proces. Udskiftning brændstoffiltre er tilgængelige på hjem forbedring Centre og auto dele butikker. Det er en god idé at tage den gamle med dig til at matche den ny sig imod.

Instruktioner

•Tag tændrør ledning fra toppen af tændrøret. Hvis du har en ridning plæneklipper, slå tændingen til positionen "Off" og tegne nøglen.

•Locate brændstoffilter på din plæneklipper. Brændstoffilter er mellem karburatoren og brændstoftanken. Følg brændstof linje fra brændstoftanken, indtil du finder brændstoffiltret. Brændstoffilter er normalt gennemsigtig.

Låse et brændstof linje klemme på brændstof linje mellem brændstofbeholderen og brændstoffilter. Et brændstof linje klemme værktøj ligner et par tænger. Klemme jaws lock over stregen, forhindrer flydende brændstof i tanken. Hvis du ikke har en brændstof linje klemme, kan sifon gas ud af brændstoftank til en gas med en hånd sifon.

•Sæt flere klude på din plæneklipper under brændstof filter. Klude vil fange de fleste af det brændstof, som undslipper når du fjerner brændstof filteret. Løsn derefter skub de klemmer, som sikre brændstof linjer til hver ende af filteret brændstof fra enderne af filteret. Nogle klemmer brug en skrue, som kræver en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker, mens de fleste har klemmer med faner du klemme sammen med et par tænger til at skubbe dem væk fra filteret brændstof.

•Træk brændstof linje off hver ende af filteret brændstof. Enderne af brændstoffilter har modhager, der kan kræve vride linjen frem og tilbage som du trækker det måde fra filteret.

•Installer nye brændstoffilter med pilen på filteret peger væk fra brændstoftanken. Pilen angiver brændstoftilførslen. Vedhæfte brændstof linje klemmer over ende af de linjer og brændstoffilter. Frigive brændstof linje klemme værktøj fra brændstof linje.

•Tag klude fra din plæneklipper og tørre op alle overskydende brændstof. Skubbe tændrør ledningen tilbage over stikket.

Tips & advarsler

  • Hvis filteret brændstof har modhager på enderne, er det en god idé at erstatte brændstof linje fra karburatoren til filteret, når du ændrer filteret. Modhager tendens til at rippe indersiden af brændstof linje, som du tager det ud fra filteret. Erstatte linjen hjælper med at sikre, at ingen små stumper af gummi gør det ind i karburatoren.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com