Sådan ændres en grim lejlighed badeværelse

May 15

Sådan ændres en grim lejlighed badeværelse

Når du er på et budget, kan du nok ikke råd til den mest æstetisk tiltalende lejlighed og har et begrænset antal muligheder for at arbejde med. Hvis du finde en lejlighed, der passer til dine behov i placering, størrelse og pris, kan det ikke have den flotteste badeværelse. Lad ikke en grim lejlighed badeværelse forhindre dig i at vælge en lejlighed, der ellers passer til dine behov, da du kan foretage mindre ændringer til dekorationer til at dække grimhed.

Instruktioner

•Dæk grimme fliser med fliser tatoveringer der er designet til at anvendes over aktuelle flisen, og at skalle af, når du bevæger dig så du ikke foretage permanente ændringer til rummets udseende.

•Dæk tællere med kontakt papir. Kontakt papir er billige og kan fås i forskellige mønstre og farver. Måle længden og bredden af bordplader og formere dem sammen for at få det areal nødvendig til at dække området. Skræl og stick kontakt papiret ned, trækker det stramt fra den ene ende til den anden.

•Udskift de lamper. Installere nye pærer og nuancer til at skabe et unikt look i dit badeværelse. De fleste udlejere har ikke rigtig et problem med dig at foretage ændringer til belysning. Det accenter rummet og hvis de ikke kan lide det, de kan sætte de gamle inventar tilbage på plads når du er væk.

•Coordinate indretning i dit badeværelse med tilbehør, der supplerer hinanden, herunder et toilet seat cover og et tæppe foran toilettet. Tilføje nogle håndklæde kroge, og ændre din gardinstang for at fremhæve det overordnede udseende af rummet. Tilføje en bruser liner og koordinerende brusebad gardin til at oprette et tema værelse.

•Tilføj nogle lagerplads til badeværelset, som en hylde eller to, der kan være suctioned til væggen eller en bag-the-toilet stående hylde til at holde håndklæder og vaskeklude.

Tips & advarsler

  • Kontakte din udlejer, hvis du har en idé, der skal gennemføre i badeværelset, men det ville kræve permanente ændringer. Han kan være villig til at godtgøre dig for materialerne om du udfører arbejdet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com