Sådan ændres en Kenmore køleskab termostat

December 21

En defekt termostat kan gøre det umuligt for din Kenmore køleskab til at holde den rette temperatur. Hvis termostaten undlader helt, kan kompressoren ikke tænde på alle, fører til spildte penge som mad inde byttet. At sikre kondensator bredbånd får luft nok før du tager fra hinanden dit køleskab. Hvis bagsiden af køleskabet er for tæt på væggen eller spolerne er blokeret af vragrester, dens interne dele kan overophede og mislykkes.

Instruktioner

•Tag køleskabet eller slukke parameteren breaker for køkken at afskære magt, mens du arbejder.

•Look for termostaten, ved hjælp af din ejer 's manual som reference, hvis nødvendigt. Hvis du har en side-by-side køleskab, vil termostaten sandsynligvis være tæt på bagsiden af den indvendige side af fryserum. Hvis du har et køleskab med fryser på toppen, kan termostaten være enten i indre af fryseren eller under den køleskab gulvet panel. Fjerne ismaskine bin og sæt den til side, hvis det forstyrrer din adgang til termostaten.

•Åbn termostat adgangspanel ved at fjerne klemmerne eller skruer. Brug nålen næse tænger til at fjerne de elektriske ledninger fra den termostat terminaler. Løsne alle skruer eller clips holder termostaten på plads. Tage den gamle termostat ud af køleskabet og kassér den. Nogle køleskabe har en klemme holding termostat på fordampning røret, der også skal fjernes.

•Sæt den nye termostat på den samme placering som den gamle del havde været. Stram skruerne for at holde det på plads. Fastgør ender af de elektriske ledninger til den termostat terminaler.

•Indstil køleskabet temperatur indstilling således at det er koldere end den aktuelle temperatur inde i rummet. Sæt i køleskab i stikkontakten og tænd breaker parametre du deaktiverede i trin 1. Du bør nu høre kompressor tænde og cool køleskab til den temperatur, du har angivet. Kald en reparatør, hvis dette stadig ikke løser køleskabet. Erstatter den køleskab hovedkomponenter er alt for vanskeligt for de fleste gør-det-selv.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com