Sådan ændres en konventionel bruser lys til en forsænket lys

January 5

Sådan ændres en konventionel bruser lys til en forsænket lys

At have en konventionel lampen over dit brusebad kan forårsage problemer med armaturet og elpærer på grund af fugt lavet af damp fra bruseren. Fugten kan invadere sockets af lampen, forårsager armaturet til korte eller tur breaker. Fugten kan også forårsage korrosion i lys-stikket, hvilket gør det svært at fjerne en pære. Ændre en konventionel bruser lys til forsænket lys kræver nogle grundlæggende elektriske viden.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til konventionelle brusebad lys ved at slå breaker på panelet vigtigste service.

•Fjern den eksisterende bruser lampen ved at tage det let skygge off, udsætter pærer og de skruer, der holder det til loftet. Fjerne elpærer og Skru de skruer, der holder den konventionelle bruser lys til det elektriske felt.

•Træk konventionelle bruseren lys fra loftet at eksponere ledningsnet. Snoet ledning stik holder de hvide ledninger sammen og trække ledningerne fra hinanden. Snoet stikkene holde sammen på de sorte ledninger og trække ledningerne fra hinanden. Fjerne den konventionelle bruser lys fra loftet.

•Sæt skabelonen forsynet med remodel forsænket belysning fastholdelsesanordningen over den eksisterende elektriske boks i loftet og spor rundt om den. Forsigtigt skære langs sporingslinjen ved hjælp af et nøglehul saw og fjerne drywall fra loftet.

•Sæt et stykke træ i den eksisterende elektriske boks i loftet og strejke træ med en hammer til at banke den elektriske boks fra loftet tværbjælke. Træk de oprindelige sorte og hvide hus ledninger fra elektrisk boks i loftet og fjerne boksen.

•Tag dækning fra samledåsen på remodel forsænket belysning fastholdelsesanordningen ved at trykke på fanen holder dækslet til boksen, således frigive det. Trække de eksisterende hus ledninger gennem en udskæring i ryggen af samledåsen på den forsænket lys armatur.

• Tilslut den sorte ledning fra huset ledning til den sorte ledning inde samleboks forsænket belysning ved at dreje en orange ledning stik på begge ledninger. Gentag denne forbindelse til den hvide ledning fra huset ledninger og den hvide ledning fra samledåsen. Tilslut den nøgne kobbertråd fra det oprindelige hus ledninger til den grønne jordledning inde forsænket lys samledåsen ved hjælp af en anden orange ledning stik.

•Skub remodel forsænket belysning armaturet i hullet du skære i loftet. Hold armaturet i loftet med den ene hånd mens du trykker på en kærv skruetrækker mod de sorte klip inde belysning fastholdelsesanordningen. Skubbe op og ud på hver sort klip med skruetrækkeren indtil klippet klikker på plads, sikring af armaturet til loftet.

•Installer en 60-watt pære i forsænket belysning fastholdelsesanordningen. Vedhæfte en fugt resistent forsænket brusebad trim på armaturet ved at klemme sommerfugl klip sammen på hver side af trim og glider klippene i L-beslag inde den forsænkede kan. Tænd for strømmen til forsænket brusebad lys ved at dreje på breaker på panelet vigtigste service.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com