Sådan ændres en magnetventil i en Troy Bilt plæneklipper

August 4

Et funktionssvigt Troy Bilt plæneklipper kan føre til en umiddelbar drop i presentability af din græsplæne og hjem. Troy Bilt plæneklippere er fremstillet af MTD og indslag Briggs & Stratton motorer, der er afhængige af en del kaldes en magnetventil for at konvertere elektricitet fra batteriet, så maskinen starter, når du håndsving motoren. En magnetventil, der bryder skal udskiftes, før motoren begynder.

Instruktioner

Kortindgangsdør MTD eller besøg din lokale plænepleje lagre for at opnå den rigtige reservedel magnetventil for din specifikke Troy Bilt plæneklipper. Du skal have din plæneklipper modelnummer med dig.

•Åbn det forreste hætte eller dæksel over plæneklippers søgemaskine til at finde batteriet. Det vil have en rød "positive" ledning og en sort "negative" wire kommer ud af dets ender. Brug et stik skruenøgle til at løsne og afbryde den røde ledning, så du ikke er chokeret, og derefter fjerne den sorte ledning i den samme mode.

•Find magnetventil mellem den plæneklippere starter og batteriet. Anden enden af den røde batteri ledning strækker sig tilbage og forbinder til den ene side af magnetventilen. Brug din topnøgle til at vride den bolt, der ledning forbinder til mod uret. Fjern ledningen på anden siden af magnetventilen ved at udnytte din topnøgle på samme måde.

•Tag off magnetventils ledningsnet ved hjælp af en kniv til at lirke og løft på holderen klip. Løft på de lille ledninger, der udgør sele for at fjerne det helt.

•Løsn fire bolte der holder magnetventilen til maskinens ramme af igen ved hjælp af din topnøgle. Løft magnetventilen.

•Laveste udskiftning magnetventil til plæneklipperen. Tilslut begge de vigtigste ledninger tilbage på den magnetventil side bolte ved hjælp af din skruenøgle.

•Sæt ledningerne tilbage over magnetventilen, og sørg for at det skaber kontakt med den magnetventil elektriske stik.

• Tilslut den sorte og røde batteri kabler på batteriet, luk derefter motoren hood.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com