Sådan ændres en McCulloch motorsav tandhjul

October 19

Kædehjul på de fleste McCulloch motorsave kommer knyttet til kobling tromlen som ét stykke. Dette tandhjul funktion er at guide kæde langs linjen. På grund af de høje stress og friktion på tandhjulet, vil du nødt til at erstatte det når det er slidt, rillede eller tilhugget på nogen måde. Hvis kædetandhjulet sidder under den kobling forsamling, som det gør på de fleste McCulloch motorsave, skal du fjerne koblingen for at få adgang til tandhjul. Der er nogle McCulloch modeller som kædetandhjulet er placeret over koblingen.

Instruktioner

•Sørg sikker motorsaven er slukket. Brug fingrene til at lirke ud kraftigt bly wire stikket, der er forbundet til tændrøret. Fjern tændrøret fra motoren ved hjælp af topnøgle.

•Sæt skruenøgle over baren nødder og Skru dem mod uret. Lirke ud kobling cover, trække op spidsen af bar og slide bar og kæden tilbage til afbryde dem fra tandhjulet. Fjerne bar og kæde.

•Sæt gummi stempel stop værktøj i hullet hvor tændrøret var. Drej kobling med hånden, indtil det stopper spinding efter at kontakte værktøjet stop. Indstil værktøjet kobling på hubben kobling. Vedhæfte skruenøglen til removal tool og drej skruenøglen med uret til gratis det.

•Skub koblingen skive, støv plade og forsamling fra krumtapakslen stub; nedenunder er drev kædehjul og kobling tromlen. Hvis din McCulloch tandhjul er over koblingen, springe kobling fjernelse trin.

•Gratis kobling tromlen og tandhjul fra krumtapakslen stub. Træk nålen forsynet med udenfor centrum af kobling tromlen. Erstatte tandhjul og kobling tromlen. Sprede en fingerspids motor smørefedt langs de indre og ydre områder af nålen lejet. Skubbe nålen forsynet med ind i den nye kobling tromme/tandhjul.

•Skub nål pejling og kobling tromme/tandhjul ned på krumtapakslen og derefter placere kobling forsamlingen over dem. Satte støv plade og skive. Ombygge den afsked værktøj og skruenøgle og spænd koblingen hub mod uret. Tag stop værktøjet ud af tændrøret og vedhæfte tændrøret. Reconnect bar og kæde til drivhjul, og indføre kobling cover.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com