Sådan ændres en plæneklipper Speed

July 31

Sådan ændres en plæneklipper Speed

Afhængig af højden og fugtighed af din græs skal du ændre din plæneklipper speed for at give vingerne mere tid til at klippe græsset. Du kan ændre hastigheden, når du ikke græsslåning på alle, men bruger det til at trække en lille trailer. De fleste plæneklippere har en indbygget guvernør, der forhindrer overskridelse sikkert hastigheder. De har også en indbygget håndtag, der ændrer hastigheden af motoren til at lade dig få en smule mere fart ud af dit drev gear.

Instruktioner

•Anbring dig sikkert på plæneklipperen før du forsøger at starte den. Sidde på plæneklipperen omgår parameteren nødsituation afspærring og tillader dig at starte maskinen. Dette er en sikkerhedsfunktion, der findes på næsten alle ridning plæneklippere.

•Drej tændingsnøglen til at starte en plæneklipper motor. Hvis motoren er kold, trække den "choker" løftestang først.

•Flyt gearstang fra neutral til drev at engagere transmission og flytte plæneklipperen frem.

•Flyt løftestang for acceleration forbi choker eller den universelle symbol for langsom, hvilket er skildpadden, mod den universelle symbol for hurtigt, hvilket er kaninen. Nogle slåmaskiner kan ikke bruge symboler og som de vælger for at bruge "langsomme" og "hurtig". Når du bevæger armen op og ned, vil det forøge eller formindske motorens omdrejningstal i overensstemmelse hermed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com