Sådan ændres en Popcorn loft

December 7

Mens nogle mennesker kan lide udseendet og akustisk kvaliteter af en popcorn loft, kan de gøre en hus ser dateret. Ændre udseendet af dit loft betyder først at fjerne popcorn og derefter beslutte, om du ønsker en gnidningsløs loftet eller en anden tekstur. Det er ikke en meget vanskelig opgave, men kan være rodet. Der er nogle vigtige overvejelser du skal være opmærksom på, især i ældre boliger.

Instruktioner

Sådan ændres en Popcorn loft

•Indstil når popcorn tekstur blev sprøjtet på. Asbest blev forbudt af EPA i 1977. Du bør antage, at enhver popcorn anvendelse, 1980 indeholder asbest, som kan gøre betydelig lungeskader når forstyrret. Tjek linket EPA i ressourcer til at finde et laboratorium hvor du du kan have en prøve på din popcorn testet for asbest, og at finde en kvalificeret professionel til at fjerne det, hvis det er nødvendigt. I nogle stater er det ulovligt at fjerne og bortskaffelse af asbestholdige uden certificering materialer.

•Tag så meget møbler fra rum som du kan. Tage ned vindue belægninger og vægudsmykning. Lukke eller dække varme og luft kanalerne.

•Brug roll af plastfolie og tape til at dække gulvet og eventuelle resterende møbler. Når rullende plast over gulvet, tape det sikkert til væggene omkring seks inches over baseboard så det fanger alle snavs.

•Sæt stof slip klude eller builder papir (også kaldet colophonium papir, og fås billigt på isenkræmmere) over gulvet plast. Da du skal bruge vand til at dæmpe loft tekstur, vil plast blive glatte. Dette vil også sikre fødder af stigen ikke vil bryde gennem plast.

•Beskyt væggene, medmindre du planlægger at genfremstille dem. Tape plast langs toppen af muren, så det hænger helt til gulvet.

•Fyld haven sprøjten med vand og tåge en tre mund firkantet område af loftet. Kontroller, at du bruger vand nok til grundigt dæmpe popcorn, men ikke så meget at du suge den underliggende drywall.

•Kontrollér, at du iført mindst en støv maske og øjet beskyttelse. Brug skraberen, fjerne den fugtige popcorn. Det bør komme ud meget nemt. Når først færdig, rulle op plast indeholdende resterne og bortskaf det i store affaldssække.

•Decide hvad virkning du ønsker på dit loft. Uanset om du ønsker en glat, untextured loft eller ønsker at prøve din hånd ved hånden texturering eller en spray tekstur, du nu har en tom skifer. Kontroller referencer nedenfor for nogle loft tekstur ideer.

Tips & advarsler

  • Købe plastfolie i en rulle i stedet for individuelt emballeret ark. Du vil bruge en masse plastik! Blå bånd er dyrere end almindelige afdækningstape, men er mindre tilbøjelige til at trække maling fra væggene. Hvis du beskytter tapet, helt sikkert bruge den "lave kurs" blå bånd.
  • Hvis popcorn loft er blevet malet, vil det ikke absorbere vand meget godt. Du kan have til at skrabe det off tør. Det er ikke svært, men er messier, fordi du vil oprette støv. Husk, det er meget vigtigt at sikre popcorn tekstur ikke indeholder asbest, før du begynder at arbejde. Ikke alene er dette usikre, du kan være at overtræde statens lovgivning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com