Sådan ændres en sikring i en Miele opvaskemaskine

October 8

Miele mærke opvaskemaskiner er beskyttet af en 13-amp sikring inde i stikket. Sikringen beskytter apparatet mod skader i tilfælde af en elektrisk bølge. Du vil finde, at opvaskemaskinen tilsyneladende helt unresponsive hvis sikringen skal ændres. Præcis hvordan du installerer en ny sikring afhænger af designet af stikket. Moderne versioner af apparatet har en hurtig adgangspanel, mens plug af ældre modeller skal være afmonteret.

Instruktioner

•Flyt opvaskemaskine fra væggen og ud fra under køkkenbordet, hvis nødvendigt, være omhyggelig med ikke at trække afløb eller vand-forsyning rør.

•Tag opvaskemaskinen og undersøge stikket. Nogle modeller har en rektangulær panel på gren side. Hvis din model ikke har dette panel, Fjern skruerne på indersiden af stikket og fjern bagcoveret. Hvis der er et panel, lirke det op med en flathead skruetrækker til at fjerne sikringen.

•Træk de eksisterende fuse ud af sin sokkel og gøre et notat af mærkningen på siden. Skubbe en udskiftning sikring med den samme amp rating på side ind i stikket. Skru dækslet tilbage ned eller skubbe sikringsholderen tilbage i sin slot.

•Plug opvaskemaskinen tilbage i og skub det tilbage på plads. Apparatet bør fungere korrekt. Hvis sikringen gentagne gange blæser, ringe til en elektriker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com