Sådan ændres en sikring på en Kenmore tørretumbler

March 12

Hvis din tørretumbler Kenmore har ophørt med at producere varme, men stadig ellers funktioner, er det sandsynligt, at din termiske sikringen skal udskiftes. Dette er en enkel procedure, som du kan udføre uden at skulle ty til et besøg fra reparatøren. Ofte problemer med fuse funktionssvigtet er relateret til utilstrækkelig udluftning, så når du har din tørretumbler, taget fra hinanden at Udskift sikringen, tage lidt tid at også vakuum ud og undersøge din udluftning.

Instruktioner

•Tag tørretumbler fra strømkilden. Når du har gjort dette, skal du trække din tørretumbler fra væggen.

•Undersøg bagsiden af tørretumbleren til at lokalisere panelet bagcoveret, som er i nærheden af udstødnings kanalen. At tage din skruetrækker (med passende spidsen), fjerne panelet bagcoveret.

•Den termisk sikring vil blive placeret inde i udstødningen udluftning. Det vil blive identificeret som en hvid plast bar, der sættes form af to metal tandhjul. Fjerne den gamle termiske sikring og erstatte af snapper den ny sikring på plads. For at identificere den termiske fuse passende til din Kenmore model, kontakt din lokale Sears eller din Kenmore tørretumbler ejere manual.

•Undersøg udluftning situationen til at sikre, at der er nogen hindringer, der kan forårsage tørretumbler overophedes, og ved hjælp af din støvsuger for at rengøre ventilen. Når dette er gjort, erstatte panelet bagcoveret, tilsluttes stikkontakten tørretumbleren og vende tilbage til sin oprindelige position.

Tips & advarsler

  • Tag altid stikket ud hvilken som helst apparater inden vedligeholdelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com