Sådan ændres en sikring på en Miele komfur

November 6

Sådan ændres en sikring på en Miele komfur

Elektriske apparater gøre livet lettere ved at automatisere og fremskynde hverdagens opgaver som madlavning. Lejlighedsvis, skal apparatet brugere udføre mindre vedligeholdelse på deres maskiner for at holde dem i god orden. Intervaller, som dem i GE Miele produktlinje, indeholder ikke sikringer længere, men nogle ældre modeller stadig gør. Hvis du har en ældre Miele rækkevidde og kan ikke få dit ur eller display til at arbejde, en hurtig ændring af sikringer kan være løsningen. Det er vigtigt at kontrollere, at produktet er unplugged fra alle El før håndtering eventuelle indre dele.

Instruktioner

•Tag Miele spænder fra væggen eller slukke for strømmen på boksen breaker. Kontroller, at strømmen afbrydes, før du fortsætter. Tillad vifte køle helt af hvis brugt for nylig.

•Tag venstre bageste brænderen ved at trække det ud og op. Greb ikke brænder med dine bare hænder, hvis brænderen har brugt for nylig. Skinne en lommelygte ind i tom brænder. Find sikringsholderen.

•Træk sikringsholderen fra sikringsholderen. Kontroller at sikringen er døde af at røre spidsen af sikringen med spidsen af et voltmeter. Hvis intet registrerer, sikringen er brudt og skal udskiftes.

•Pop den nye sikring på plads, foring enderne i sikringsholderen. Returnere brænderen til sin holdning. Tilslut stikket til væggen eller aktivere effektafbryderen. Kontroller visning for at kontrollere at sikringen virker ordentligt.

Tips & advarsler

  • Flip brummeren til "on" position. Hvis det summer, kan problemet ikke være en sikring.
  • Være forsigtig, når du udfører reparationer til Miele rækkevidde. Disse ovne opererer på 220 volt af elektricitet og kan forårsage alvorlig skade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com