Sådan ændres en Stihl Trimmer Blade på en FS 90

May 27

Stihl FS90 er en kraftfuld buskryddere, der leveres som standard med en metal kniven. Når ukrudt og lille børste får for højt eller vokse på en stejl bank, det er umuligt at skære dem ned med en ridning plæneklipper, og alternativet er at bruge en håndholdt buskryddere. Efter timers brug får den klinge kedelig, hvilket gør det sværere at skære ned den tykkere pensel. Stihl trimmer blade skærpes ikke; de skal udskiftes.

Instruktioner

•Lay trimmer på ryggen med gear hovedet opad. Find det lille hul øverst på gear hoved; Indsæt værktøjet indehaveren, der fulgte med trimmeren i hullet. Dette vil holde gear fra drejning under fjernelse.

•Sæt de skruenøgle, der fulgte med trimmeren over toppen af møtrikken holde kniven. Drej skruenøglen med uret, indtil møtrikken er fjernet. Skub off rider plade og lille skive fra den udgående aksel. Skub off gamle kniven.

•Skub på nye kniven, med udskrivning på kniven vender mod gearkassen. Skub den lille skive og rider plade tilbage over udgangsaksel. Geninstallere møtrikken og spænd ned med Skruenøglen. Fjerne værktøjet indehaveren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com