Sådan ændres en tørretumbler ledningen fra en 3-ledning til en 4-Wire på en Roper

March 6

Som med de fleste tøj fremstillet tørretumblere til brug i USA, Roper elektrisk tørretumbler værker med enten en tre-wire strømkabel eller en fire-wire standard. Fire-wire ledningen er forpligtet af føderale lovgivning, samt af andre lokale myndigheder for forskellige kommuner, for tørretumbler installation inde i et mobilhome samt i nogle traditionelt site-bygget boliger. Fire-wire ledning giver en separat jordforbindelse kilde, mens tre-wire bygger på lokale jordforbindelse. Du kan vælge at have en professionel appliance installatør eller elektriker bytte din Roper tørretumbler tre-wire strømkabel til en fire-wire strømkabel; men design af Roper tørretumbler giver novice DIYers evne til at skifte sig selv.

Instruktioner

•Træk tørretumbler fra væggen til at give plads til at arbejde bag enheden. Afmonterer tørretumbleren før du gør noget andet. Det er bydende nødvendigt, at der er ingen elektricitet kommer til Roper tørretumbler før du fortsætter.

•Løsn skruen på venstre side af terminalen blokere cover og rotere dække omkring tre-wire ledningen, så den ikke længere dækker ledninger forbindelserne inde terminalklemmerne.

•Løsn hver af terminalerne besat af ledningerne fra tre-wire ledningen, med en flad skruetrækker. Fjerne ledningerne fra de respektive terminaler.

•Løsn to skruer på hver side af fanerne stamme relief med en Phillips-head skruetrækker. Fanerne holde ledningen på plads og lindre stress der kan overføres til ledninger forbundet til terminalerne. Træk ledningen gennem åbningen i bunden af den terminal blok.

•Skub ledningerne strækker sig fra slutningen af fire-wire ledning ind i hullet nedenfor terminalklemmerne.

Uddelingen netledningen til fanen stamme relief: først sørge for, at netledningen har nok slæk til at nå terminalerne, så spænd de to skruer på hver side af fanerne stamme lindring, indtil de sidder godt holde fire-wire strømkabel. Hvis du senere finder du har brug for mere ledning til at sikre power cord udgangen til terminalerne, løsne stamme relief faner og træk ledningen en smule yderligere.

•Løsn skruen holder den udvendige jorden ledning til panelet i tørretumbleren nær terminalklemmerne.

•Sæt ring terminal af grøn strøm ledning wire på udvendige grundstødning terminal og stramme skruen. Sted ledningen tilsluttet tidligere udvendige jorden på byens terminal. Placere den hvide ledning fra fire-wire ledningen på center terminalen samt. Stramme center terminal skruen for at sikre både ledninger til terminalen.

•Sæt ring terminaler i hver af de resterende to ledninger på de respektive terminaler i terminal blok. Stram skruerne for at sikre ledninger til deres terminaler.

•Udskift terminalen blokere dæksel og spænd skruen for at holde det på plads.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com