Sådan ændres en udløste tørretumbler netledning

October 9

Hvis du bemærker en gnist kommer fra din tørretumbler netledning i løbet af handling, du straks slukke miniafbryderen til tørretumbleren. Over 300 liv i USA går tabt hvert år på grund af elektriske brande i hjemmet, siger den amerikanske brand Administration. Du kan ændre en udløste tørretumbler netledning og få din tørretumbler fungerer korrekt igen. Udskiftning appliance strømkabler er tilgængelige på hjem forbedring Centre.

Instruktioner

•Drej circuit breaker ud til tørretumbleren. Miniafbryderen til tørretumbler forretningen vil være i boksen hjem elektriske panel. Netledningen tørretumbler fra stikkontakten i tørretumbler.

•Træk tørretumbler fra væggen til at få adgang til bagsiden af maskinen. Løsne skruerne på den klemme, der sikrer tørretumbler ledningen til bagsiden af tørretumbleren, ved hjælp af en Phillips-head skruetrækker.

•Fjern to skruer, der sikker adgangspanelet til tørretumbleren, med Phillips-head skruetrækker. Adgangspanelet vil være ved siden af den klemme sikring tørretumbler ledningen.

•Tag tørretumbler netledning ledninger fra tørretumbler terminal blok ved at fjerne de terminal skruer med Phillips-head skruetrækker. Hvis du har en tre-gren ledning du vil have tre ledninger. Fire-ben ledninger vil have fire ledninger. Den grønne ledning på en fire-ben ledningen vil oprette forbindelse til en messingskrue på bagsiden af panelet tørretumbler.

•Træk tørretumbleren ledning ud af tørretumbleren og tage det med dig for at købe en erstatning. Købe et apparat ledning, der har det samme antal stikben.

•Sæt ledningen ender af udskiftning tørretumbler ledning gennem klemme på bagsiden af tørretumbleren og trække dem til terminalklemmerne. De fleste tørretumbler ledninger har runde messing ender vedhæftes i slutningen af hver enkelt wire. Fastgør ledninger til terminalen ved at skubbe den terminal skrue gennem den åbne messing ende og i den relevante terminal.

•Sæt to ydre ledninger på de ydre terminaler på terminalklemmerne. Sikre ledninger til blok med terminal skruerne. Sæt den hvide ledning til center terminal og sikre det med en terminal skrue. Hvis du har en fire-ben ledning, placere den grønne ledning på hul på bagpanelet og Fastgør det med messingskrue.

•Stram klemme omkring tørretumbler ledning og stik i tørretumbler ledningen i stikkontakten i tørretumbler. Push tørretumbler ryggen til sin arbejdsstilling og drej på afbryderknappen til tørretumbleren.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde strøm fra apparater før du foretager reparationer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com