Sådan ændres et badekar bundprop

February 10

Sådan ændres et badekar bundprop

Du betjene et badekar bygget i bundprop med armen placeret under den badekar hane. Under bagpladen for i afløbet løftestang er badekar er overløb afløb. Badekar er plug forsamling løber gennem overløb afløb og ind i de vigtigste afløb under karret. Selvom i afløbet plug forsamling synes komplekse, kan ændre en brudt forsamling og installere en ny udføres af en boligejer med lidt VVS viden eller erfaring.

Instruktioner

•Sæt en klud over badekar er afløb at forhindre mister skruer eller andre stykker. Tilbage ud af de skruer, der holder afløbet håndtaget tilbage plade til karret væggen og placere skruerne på et sikkert sted.

•Træk på den løftestang bagplade og pull ud metal sammenkoblingen fra overløb afløb. Fodre en fleksibel hentning værktøj ned i afløbet hvis messing stemplet stykke ikke kommer knyttet til koblingen og trække messing stemplet ud af afløbet.

•Brug nålen næse tænger til at fortryde den løkke del af samlingen kobling, der tillægger bagsiden af løftestang tilbage plade. Sæt enden af den nye kobling stykke ind i løkken på enden af den løftestang bagplade og knivspids kobling ende i et lukket kredsløb.

•Thread i slutningen af den nye kobling forsamling gennem løkken i toppen af den nye messing stemplet. Knivspids slutningen af kobling montage lukket med et par tænger, forhindrer, at koblingen glider ud igen.

•Sæt messing stemplet og derefter kobling montage i overløb afløb. Stram skruerne i den løftestang bagpladen, så træk op på løftestang til at lukke afløbet og fylde badekarret med to inches af vand for at kontrollere for lækager i afløbet.

•Disassemble afløb igen hvis afløbet lækager. Løsne låsemøtrikken på koblingen stykke og twist plast ærme del af samlingen, så forsamlingen forlænger med en fjerdedel tomme, og derefter erstatte forsamlingen og teste afløb for utætheder igen. Fortsætte justering kobling forsamling en fjerdedel tomme ad gangen indtil afløbet ikke lække.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com