Sådan ændres et fladt tag til en gavl tag

May 26

Omdanner et fladt tag til en gavl tag er større ombygninger. Det kræver at fjerne det gamle tag og bygge nye spær og efterbehandling med pyntede og shingling. Det kræver også dækker udsatte Tag-området for en uge eller mere det vil tage for at fuldføre konverteringen. Tidsforbrug varierer med typen af gavlen skal installeres--en lav hældning, hvis ændringen er netop at forbedre dræning, en stejlere pitch, hvis formålet er at tilføje loftsrum opbevaring eller et værelse over det gamle tag. Brug mindst tre arbejdstagere, helst med nogle tagdækning erfaring.

Instruktioner

•Strip det gamle tag ned til sin oprindelige bjælker fra væg til væg. Fjern alle gamle tagdækning, krydsfiner eller andre pyntede, metal flashing eller noget andet at forlade kun væg toppe og strøer. Inspicere dem for enhver skade og pund i enhver søm stikke op.

•Measure længde og bredde af huset med et bånd måle og beslutte på taghældninger. Hvis gavl spær skal du pitch, hældningen af taget i inches per fod, span eller tag bredde og Kør, længden hvert spær skal dække fra højdepunkt til væg. En lav-slope tag kan være en 4/12, stigende 4 inches per mund, mens en stejlere hældning kan være en 6/12, 6 inches af stigning pr. fod. Finde antallet af spær behov ved at dividere længden med 24, til spær fordelt 24 inches fra hinanden (giver mulighed for et spær på hver side).

•Mark et mønster spær ved hjælp af en indramning firkantet. Indstille pladsen for enden af en 2 x 4 tommer spær bord med tynde tungen til højre. Juster nederst, hæl, af pladsen i bunden af brættet, med en pitch på tungen og 12-tommer-mærket på den brede blade på toppen af bestyrelsen. Det vil vise en vinkel på tungen i slutningen af brættet. Markere til en top eller plumb skåret en vinkel, hvor spær vil mødes på toppen.

•Brug tabellen spær på bladet på pladsen at finde spær længde. Den øverste linje viser længden en spær skal være pr. foden af run for forskellige pladser. 4/12 banen har en forskel på 12,65 inches per fod, ca 12 1/2 inches for hver fod af run. En 6 pitch er 13,42 inches per fod af run. Multiplicer passende forskellen ved fødderne af køre og konvertere decimaler til inches af afrunding--13.42 på en 12-fods køre ville være 160.04 inches, men runde der til 13 3/4 fod.

•Figure en bærende punkt trekant, kaldes en birdsmouth, ved at måle ned spær i passende afstand fra bunden af plumb skåret. Gøre trekant ved at måle 1 tommer i bunden af bestyrelsen og 3 1/2 inches tilbage mod plumb skåret. Tegne denne trekant. Tilføj eventuelle overhæng for en eave, normalt 18 inches, og tegne en anden vinkel som plumb cut, undtagen vendt; sætte hælen af pladsen øverst på brættet og gentage vinklen. Det er slutningen eller hale skæres.

•Tag en anden 3/4 tommer off plumb klippe og tegne en identisk vinkel. Dette giver mulighed for en højderyg bord øverst hvor spær mødes. Skære vinkler--plumb snit, skæres birdsmouth og hale--med en rundsav. Testen passer at spær for at sikre at birdsmouth er stramt over væggen cap og plumb cut er på midten af ganen. Brug denne spær som et mønster til at skære alle andre spær.

•Sæt et par spær på den bagerste ende af taget. Nail birdsmouths til væg caps og bruge en plan til at indstille dem plumb. Bered dem midlertidigt med 2-af-4s naglet til spær og indsatserne i jorden. Gentag dette i anden enden af taget. Måle og markere på væggen caps placeringer for andre spær 24 inches fra hinanden; den sidste afstand kan være lidt under 24 inches.

•Kontrollér en 2 x 6 tommer ridge bestyrelsen til at dække længden af taget, plus eventuelle gavl overhæng ønskes. Splejse to boards, hvis man ikke vil dække pladsen. Skær 1-tommer splejsninger 18 inches lang, sætte to ridge bestyrelsen enderne sammen, være sikker på, de er lige og niveau og forbinde dem med splejsninger, naglet på hver side af fælles. Sted splice så vil det falde mellem spær.

•Lift ridge bord til tag og lysbillede sig mellem de to par af slutningen spær fra bunden. Holde det på plads med sin top selv med toppe af spær og Fastgør det med to søm på hver side. Niveau med et niveau før sømning. Tilføje andre par spær et par ad gangen, kontrol af hvert par til plumb og ridge bestyrelsen for niveau før sømning på plads.

•Tilføj "gavl" stud i hver ende. Måle fra bunden af højderyggen bestyrelsen til væg cap. Skåret en 2 x 4 til at passe og tå-negle det ridge bord og væg cap. Fjerne de midlertidige seler.

•Sheath tag med orienteret strand board (OSB). Negle korte 1 x 2 tommer boards til udgangen nedskæringer af spær som midlertidig understøtter for OSB paneler. Lægge 4 af 8 fod paneler mod disse understøtter og søm til spær; holde den ru side af OSB ud. Tilføje OSB plader til peak, skære et panel i halv til start rækken andet så OSB leddene ikke er justeret. Dække hele taget. Overlap paneler på toppen. Skære paneler med en rundsav efter behov til at passe.

•Lay tagdækning papir over OSB (en løsning er at installere stive isolering bord med en metallisk står over for i OSB). Lagt metal drop cap blinkende langs udhæng til beskyttelse mod vand. Søm på helvedesild som anvist af fabrikanten rullesten overlappende samlinger som anvist. Dække taget og afslutningsvis sømning på cap helvedesild på tværs af toppen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com