Sådan ændres et indrammet brusedøren til rammeløse

February 27

Sådan ændres et indrammet brusedøren til rammeløse

Konvertere dit badeværelse brusedøren fra indrammet til rammeløse indebærer mere end blot at fjerne den eksisterende ramme. Et indrammet brusedøren er lavet med tyndere glas eller plast, som rammen leverer styrke støtte, der forhindrer panelet i at bryde, da det måske hvis det var urammet. En frameless glas må være stærkere; som sådan er det lavet af tykkere, hærdet glas. Ændre en indrammet brusedøren ud for en frameless, vil give din brusevæg et renere udseende uden alle metal af en ramme surround.

Instruktioner

At fjerne de indrammede brusedøren

•Lift brusekabiner indtil de små valser øverst klart afsatsen de kører igennem. Løfte døren fra bunden spor, når det fjerner det øverste spor, og trække det fra brusebad døren ramme.

•Træk væk caulking sammen med kanterne af brusedøren spor, indrammet af døren, bruger hjørnet af en spartel. Også fjerne silikone på siderne af base sporet og på kanten af den top jernbane, hvor det sidder mod væggen.

•Skub opad på top jernbane til at løfte det fra sideskinner og fjerne det fra kabinettet. Fjerne de bruser dør spor, der holdt indrammet døren på plads ved at fjerne skruerne at sikre spor på væggene på begge sider af skabet, ved hjælp af en skruetrækker. Fjerne den base spor af nysgerrige det fra overfladen af bruseren hvor det var tætnes på plads. Fjerne caulk langs bunden af bruseren med en spartel.

•Fyld i huller på væggen hvor du kørte skruer, ved hjælp af drywall kit og en spartel. Skrabe Kit selv med væg overflade, ved hjælp af kanten af kniven. Tillad kit til tørre i cirka fire timer.

Installere rammeløse brusedøren

•Measure bredden og højden af bruseren åbning, ved hjælp af et målebånd. Bruge målingen til at bestille en dør, der passer til din åbning netop.

•Sæt dør hængsel pakninger til begge sider af hængslet. Skub de hængsler der kommer med døren ind i udskæringer på siden af glasset indtil centreret, med hængsels montering base--den del, der forbinder bruseren væggen--placeret således at hængslet svinger frit mod kanten af døren. Stramme hængslet skruer kører fra bagsiden til forsiden af hængsel i hånden til at holde hængslet på plads.

•Sæt hængsler mod væggen hvor du ønsker at placere døren, med base i døren på toppen af shims. Mark placeringen af hængsel base bjerget huller mod væggen ved siden af bruser med et stykke kridt. Afsat døren.

•Drill gennem væggen i de chalked mærker med en 1/4-inch murværk bit. Bruge en murværk borehoved, hvis du boring gennem fliser eller marmor.

•Skru døren ind sted ved hjælp af #10 skruer til at montere døren direkte ind i en mur stud, eller indsætte væg ankre i hullerne, hvis du montering af døren på en væg overflade med en tomme hulrum bag det. Sikre skruer i sted arbejder fra den øverste hængsel nedad, ved hjælp af boret med en skrue sæt for hurtigt kørende skruerne på plads. Fjerne shim fra under døren.

•Monter vinyl bunden feje på soklen af døren. Skære sweep på enderne med en hobbykniv, at skabe en 45 graders vinklet cut 1/2 tommer ud over begge sider af døren. Vinkel fra døren som du klippe nedad.

•Stram skruerne holder hængslerne på plads på døren. Tillægger døren håndtag, der ved hjælp af en skrue til at skrue de indvendige og udvendige stykker sammen ved den lille skrue under enderne af håndtag.

•Mark placering af U-kanal spor for montering af glaspanel, der fylder resten af rummet af din brusevæg, hvis du installerer et panel samt døren. Hvis du installerer et panel, skal du placere et spor langs bunden af brusevæg og langs væggen. Markere monteringshuller for spor langs væggene.

•Dæk base af sporet for brusebad gulv placering med silikone caulk og tryk derefter på sporet på plads. Bore huller i væggen til mount, og derefter placere spor mod væggen. Skrue spor på plads ved hjælp af #10 skruer eller væg ankre og skruer. Placer en dab af silikone dækker skruerne for at hjælpe vandtæt skruehullerne, og en perle af caulk langs siderne af sporet.

•Sæt en perle af caulk i sporet langs bunden af bruseren og langs væggen. Skub glaspanel på sporet, og aftørre eventuelle overskydende caulk med et stykke stof. Tillad caulk tørre i 48 timer før du bruger bruseren.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com