Sådan ændres et spisebord fra en lys-farvet mahogni ind i en mørk-farvet mahogni

January 20

Sådan ændres et spisebord fra en lys-farvet mahogni ind i en mørk-farvet mahogni

Hvis du har en mahogni bord, der er farvet med en let finish, kan dette ændres til en mørkere finish. Mens det er meget svært at tage en lysere mørkere pletten, en lettere plet er meget nemmere at tage til en mørkere pletten og kræver ikke stripping stykke ned til den nøgne træ til at fjerne den første finish. Husk dog, at den faktiske færdige udseende kan afvige lidt fra pletten farver på dåsen, da du starter med et stykke af møbler, der allerede er blevet farvet.

Instruktioner

•Sand off finish på træ. Spisebordet skal have sin klar lak eller fernis fjernet. Brug en mellemlang grade sandpapir og gå med korn af træ--ikke imod den. Hvis du gå imod korn, vil du ende skrabe stykket. Arbejde i korte, selv slagtilfælde og fortsætte, indtil det hele stykke er glat at røre ved og intet spor af klar lak rester.

•Aftør af bordet. Bruge en meget blød og fugtig klud, såsom en gemse, for at fjerne enhver resterende savsmuld og klar lak rester fra bordet. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge en shop-vac til at fjerne overskydende støv. Tillad tabellen tørre fuldstændigt.

•Applicer første pelsen af mørkere mahogni bejdse. Brug en pensel og anvende en meget tynd jakke af pletten. Gå med korn af træ, ikke imod den. Overapply ikke af pletten, da dette kan føre til mørke pletter og finish vil se sjusket. Give denne første frakke i mindst fire timer for at tørre.

•Sand tabellen igen. Denne gang, brug en fin grade sandpapir og bare let gå over hele tabellen. Du skal gøre dette til rå op finish, således at den anden jakke af pletten vil overholde korrekt. Fjern alle støv fra tabellen, når du er færdig slibning.

•Applicer yderligere lag af træ pletten. Holde anvende pletten, indtil den når den ønskede dybde af farve. Tillade hver frakke til tørre og sand tabellen før det næste lag.

•Dæk tabellen med en klar lag fernis. Let sand bordet igen og derefter anvende lak for at beskytte finish af træ. Arbejde langsomt og Applicer mindst to meget lys lag over skoven.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com