Sådan ændres fra en dråbe i ovnen til en enkelt elkomfur

December 29

En drop-in elkomfur er dyrere end et fritstående komfur. Det er derfor, mange mennesker vælger en fritstående komfur, når det er tid til at udskifte en funktionsfejl eller forældet drop-in. Proceduren for at erstatte en drop-in elkomfur med fritstående komfur kræver en moderat mængde af kræfter til at fuldføre. Drop-in elektriske ovne er kabelforbundet til hjemmets elektriske system, mens mest fritstående modeller har en plug. Ud over ledninger bekymringer skal du tage hensyn til forskellen i ovnen bredder.

Instruktioner

•Drej off effektafbryderen, der leverer elektricitet til den nuværende komfur.

•Tag skuffe i bunden af ovnen og kontrollere at sikre nogen ikke sikre sider eller bagsiden af ovnen til væg eller skab med skruer. Fjern skruer fundet med den passende skruetrækker.

•Klippe enhver caulk, der kan have været brugt omkring kanterne af ovnen til at udfylde hullerne mellem komfur og counter eller væg. Brug en hobbykniv til at skære caulk. Lirke ud trim strip, hvis en sådan findes, mellem ovnen og tælleren. Brug et brækjern eller spartel til at lirke ud trim. Bruge en hammer og lirke bar til at fjerne den lille bredde af counter på væggen side af ovnen, der kan eksistere som en spacer.

•Træk ud komfur langt nok væk fra væggen for at få adgang til bageste og frakoble ledningerne fra komfuret. Bruge en møtrik driver til at fjerne ledninger fra de terminal kabelsko på komfuret. Trække komfuret ud resten af vejen og fjerner det fra området.

•Measure bredde for det tomme rum til at sikre, at det er 30 inches, som er standard sortiment bredde. Hvis rummet er smallere end 30 inches, som man kan markere off mængden af counter skulle skæres ved hjælp af et målebånd og blyant. Brug en lige kant til at tegne en lige streg på tælleren og skære det med en rundsav.

•Unfasten cover fra stikkontakten i ovnen og foder ledninger fra det elektriske system i bunden af forretningen. De fleste boliger har fire ledninger, to varme, en neutral og grobund. Nogle ældre huse kan ikke have en jordledning. Tilslut to sorte eller røde ledninger fra det elektriske system til messing-farvet kabelsko på stikkontakten eller dem mærket varmt. Bruge en møtrik driver til at løsne og spænd kabelsko. Vedhæfte den hvide ledning til sølv lug eller den mærket neutral. Tillægge de resterende lug, som er jorden den kobbertråd.

•Sæt boksen outlet til boksen elektriske i væggen med skruer, der fulgte med den. Indsæt skruer gennem bunden af forretningen in skruehullerne i det elektriske felt. Erstatte dækslet på boksen outlet.

•Skub nye ovnen helt imod væggen når du har indsat i stikket i en stikkontakt. Gendanne magten til den brændeovn kredsløb.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com