Sådan ændres fra helvedesild til et Metal tag på fremstillet hjem

July 24

Sådan ændres fra helvedesild til et Metal tag på fremstillet hjem

Helvedesild og metaltag er to af de mest almindelige former for tagdækning i brug i dag. Metaltag er mest almindeligt forekommende i landdistrikterne og på staldene. Helvedesild er populære overalt. Udskiftning af helvedesild er næsten en sikkerhed i levetid af et hus og når en ændring er i værkerne, metal tagdækning er en populær måde at gå. Metal tagdækning kan installeres stedet for helvedesild med lidt hårdt arbejde og et par nødvendige værktøjer.

Instruktioner

•Fjern den eksisterende helvedesild fra taget begynder på toppen nær højderyggen og arbejder ned mod bunden af taget. Lirke op helvedesild med en rullesten stripper, indtil de har alle blevet strippet ud fra taget. Afriv filt med det samme værktøj og kassere alle materialer fra taget.

•Undersøg tag at sørge for der er ingen negle stikker op. Børst tag med en kost og panorere for at fjerne alle rester, der er tilbage.

•Measure kanten af taget med et målebånd til at afgøre, hvor mange stykker af drop kant vil være nødvendig. Line op det første stykke af drop kant i hver ende af taget og hammer i en 1 1/4-inch tagdækning negle hver seks inches ned hele stykket til at installere det langs eave af taget. Overlapper det andet stykke af et par inches og fortsætte rundt i hele området af taget indtil omkredsen er dækket med drop kant.

•Measure bredde og længde af taget til at bestemme den samlede areal. Multiplicer de to sammen for at finde ud af hvor mange metal stykker vil være behov for installation. Bestemme hældning på taget. Læg en plan vandret mod taget peger. Afmåle 12 inches på niveauet fra hvor det rører taget og måle afstanden i inches fra dette punkt og lige ned til taget. Hældning på taget vil være at tal over 12.

•Line op det første ark langs nederste hjørne af tag og Indsæt 1 1/4-inch tagdækning negle hver seks inches til tagdækning. Fortsætte med hamren i stykke med negle, indtil det er sikret til beklædningen. Overlapper det andet stykke af en højderyg og installere det på samme måde.

•Installer resten af den første række indtil nå udgangen. Klippe stykket størrelse med tin snips eventuelt og installere den metal tagdækning ligesom de forrige trin. Inspicere taget sørge for der er ingen negle stikker op og alt er lukket sammen ordentligt efter afslutningen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com