Sådan ændres udseendet af en sektionsopdelt sofa

March 5

Sådan ændres udseendet af en sektionsopdelt sofa

Sektionsopdelte sofaer er ideel til store familier eller husholdninger, som kan lide at underholde folk, om smide faktiske parter eller bare indbydende naboer over. En sektionsopdelt sofa giver alle en behagelig plads og tilbyder dig bedst fra begge verdener. Sin buede form kan indeholde en stor gruppe, mens dens store størrelse giver mulighed for plads til private samtaler. Hvis du tror, den Sektional sofa i dit hjem er at gøre rummet ser dateret, kan du manipulere det du kan let ændre dens udseende.

Instruktioner

•Dæk hele sofaen med nye slipcovers. Dette er den hurtigste fix for en dateret sofa. Slipcovers vil straks dække pletter, revet møbler og vintage polstring.

•Træk apart gennemskåret sofa hvor det gør en ret vinkel. Du har nu to separate store dele. Sæt et stykke af den gennemskåret bort. Flyt andet afsnittet til et brændpunkt i rummet for at bruge som en traditionel sofaen eller loveseat. Gruppere polstrede lænestole i en supplerende stof udenom. Dette vil opdatere dit look, forhindre din dagligstue fra at ligne en overdrevent matchede op møbler showroom.

•Sæt anden stykket tværsnit i et hjørne og placere en accent bord og lampe ved siden af det. Du har nu oprettet et roligt hjørne for nogen, der gerne vil læse eller gøre ight arbejde i komfort.

•Swap ud af pyntepuder af din tværsnit, trading dem til puder, der har et helt andet udseende. For eksempel, hvis dine puder er voluminøse, opdatere dem med daintier dem, eller hvis de er neutrale, bytte dem efter lyse farvede dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com