Sådan afbryde GE opvaskemaskine

August 31

Installere en ny opvaskemaskine selv kan spare dig nogle penge, men først skal du gøre plads til din nye appliance. Dette gøres nemt ved at afbryde omhyggeligt alle de ledninger, rør og slanger, der fører til opvaskemaskinen General Electric. Vær forsigtig, når du arbejder og sørg for, at du tager de nødvendige forholdsregler for at sikre du ikke electrocute dig selv eller oversvømmelse i køkkenet. Når din GE apparat er ude, er du klar til at installere din nye maskine.

Instruktioner

•Luk vandventil til opvaskemaskine, som er normalt placeret under vasken, ved siden af opvaskemaskinen. Sluk for vandet til huset for at forhindre eventuelle uventede lækager. Hovedhuset ventilen er ofte beliggende nær vandvarmer, i garagen eller uden for hjemmet. Drej alle ventilerne med uret.

•Shut fra elektricitet til opvaskemaskinen ved hjælp af Kontrolpanel. Du kan vende breaker til køkkenet. Hvis kredsløbene ikke er mærket korrekt, slå den master breaker som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Hvis området ikke lyser godt, skal du bruge en lommelygte til at se, hvad du gør.

•Løsn metal skruer at holde adgangspanel i bunden af GE opvaskemaskine på plads. Brug enten en flathead eller stjerneskruetrækker, afhængigt af skruen. Træk adgangspanelet væk, så du kan nå nedenunder.

•Træk vandlinjen, der er placeret i forreste og til venstre for opvaskemaskinen. Bruge en tidsubegrænset box skruenøgle og drej mod uret. Tang kan arbejde i en knivspids, men en skruenøgle gør jobbet meget lettere. Tørre op eventuelle overskydende vand med en klud.

•Tag alle ledninger i metal samledåsen, som er på forsiden nederst del af GE opvaskemaskine, der tidligere var omfattet af adgangspanelet. Samledåsen indeholder sorte og hvide ledninger og en grønne jordledning. Du skal bruge en skruetrækker til at fjerne jordledningen. De sorte og hvide ledninger kan normalt være skrues i hånden. Sørg for de er alle løstliggende.

•Løsn slangen klemme fra omkring afløb linje. Tørres med en klud eventuelle overskydende vand, der siver ud af røret. Løsne spændebånd med dine fingre eller bruge en flathead skruetrækker, afhængigt af clamp.

•Unclip metal clips der er placeret på hver side af adgang panel åbning. Pop disse klip, der holder GE opvaskemaskine på plads, åben med fingrene.

•Grasp GE opvaskemaskine på hver side og lette omhyggeligt det dets plads. Har nogen hjælpe dig ved at lempe afløb linje ud gennem hullet ved siden af vasken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com