Sådan afbryde propan Tank fra en Grill

November 19

At fjerne propan tank fra din gas madlavning grill er typisk en let opgave. Du behøver kun et par værktøjer til at gøre arbejdet sikkert, og trække gasforsyningen fra din udendørs madlavning enhed er noget, der absolut kræver grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger. Altid slukke alle åbne flammer og ikke ryger mens de udfører jobbet. Aldrig ændre en propan tank i et lukket rum som en garage, fordi en lille mængde af gas vil altid udsender fra tank og regulator forbindelsen. Ændre propan tanke udendørs.

Instruktioner

•Luk top hovedventilen på små propan tank. Observere pilene trykt på toppen af ventilen. Drej ventilen i urets retning.

•Sæt de åbne kæberne på crescent skruenøgle over den store møtrik af tankens gas regulator. Møtrikken er lokaliseret på den parring af propan tank og gas regulator. Bruge Skruenøglens thumbscrew lukke kæberne omkring den store møtrik.

•Drej skruenøgle med uret for at løsne forbindelsen. De fleste gasforbindelserne for små apparater bruger typisk en venstrehåndet tråd for brandfarlige gasser.

•Løsn møtrikken med en skruenøgle. Fortsætte med at fjerne møtrikken i hånden, indtil du kan trække halsen af regulator fra propan tank forbindelsen. Du kan fange en lille pust af gas, som den regulerende myndighed hals er trukket fra propan tank. Der er altid en lille mængde af gas på dette forbindelsespunkt.

•Træk tank fra gasgrill vogn. I nogle modeller medfører dette kan løsne en sikkerhed rem. Placer den tom tank på et sikkert sted, udendørs og godt fra nogen ild.

Tips & advarsler

  • Hvis du lugte gas siver ud fra en propan tank, sikre, at den vigtigste gas ventil er slukket. Hvis lugten fortsætter, slukke alle åben ild og rygning materialer, og ringe til din lokale nødsituation personale.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com