Sådan afbryde spabad

December 29

Hvis du har et spabad, der ikke længere er operationel, eller du ønsker at sælge den eller flytter til en anden placering, du bliver nødt til at løsne det fra den elektriske og vand tilslutninger. Dette er ikke en vanskelig opgave, men bliver en smule mere involveret ved starten af demontering, hvilket indebærer at fjerne nederdelen fra den faktiske badekar. Alt du behøver er et par værktøjer, afhængigt af din særlige mærke og model.

Instruktioner

•Drej off varmt karbad samt breaker kraftoverførsel spa på den vigtigste elektriske panel. Gå i dækning fra dit spabad og Fjern dækslet til filter samt filteret i hånden eller bruge tænger.

•Tilslut et haven slange til afløb spidsende og tænde afløbsventil. Tillad spabad at aflade helt, derefter afbryde slangen og den afspærringsventil.

•Ansigt til de elektriske ledninger forbundet mellem varmt karbad og panelet. Snip linjer med bidetang, hvis du ikke planlægger at genbruge spa. Hvis du kun midlertidigt afbryde det, bruge en skruetrækker og tænger til at løsne de elektriske forbindelser.

•Tag VVS linjer ved hjælp af kanal låse, hvis du genbrug spabadet i fremtiden, hvis ikke simpelthen så VVS-rør i to med en nedstryger. Hot tub bør nu være helt afbrudt fra perifere vand og strømkilder.

•Tag nederdel omkring spabad spa seng med en skruetrækker til at tag de fastholde skruer, der holder nederdelen på plads. Alternativt, trække enhver negle med en søm aftrækker til gratis nederdel fra spa seng. Du kan nu nedrive eller flytte dit spabad.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com