Sådan afbryde Ventilation røret fra en indbygget ovn

April 1

Sådan afbryde Ventilation røret fra en indbygget ovn

Fordi indbyggede ovne er udstyret til indhegninger under arbejde overflader eller vægmonteret frysere, bør de være udluftes uden på bygningen for både sikkerhed og korrekt funktion. Anvendes til kanal luften i bygninger, er aftræksrør korrekt kaldes en ventilationskanal. Afbrydelse af kanalen fra ovnen vent er et simpelt projekt.

Udluftning

Ventilation praksis for indbyggede ovne afviger fra emhætter og dem, der tjener nogle mikrobølgeovne. Mængden af varme og fugt til at være udluftes og--naturlige og propan gas-drevne brændere--tilstedeværelsen af roeggasserne, betyder, at recirculatory enheder ikke er tilfredsstillende. Indbyggede ovne er, pr. definition, lukket inde i et skab, hvor ophobning af varme og forbrænding gasser kunne være yderst farligt. De skal være udluftes via kanalsystem til ydre af bygningen.

Frakobling

Kanalen, eller rør, der fører til den udvendige udstødning er altid knyttet til outlet af i ovnen udluftning ved hjælp af en speciel varme-resistent gummi boot, der deformerer passer over den typisk aflang slids og normalt runde kanalen. De mest almindelige størrelse af kanalen er 6 eller 7 inches, og ventilationskanaler måle normalt 3 1/4 af 10 inches. Boot er holdt på plads af to spændebånd, én i hver ende.

Følg instruktionerne i producentens vejledning for at afbryde aftræksrør. Processen indebærer typisk, først med en flad-bladet skruetrækker til at løsne spændebånd--righty-tighty, lefty-loosey--, indtil de kan drejes frit rundt om enderne af gummi boot. Næste, forstå ene ende af boot og arbejde sig baglæns og videresende en tomme eller to, mens trække det væk fra ovnen eller aftræksrør, hvis denne er nemmere. Når boot kommer gratis, afbrydes aftræksrør fra ovnen.

Hjælpekomponenter

Sådan eksternt ventilerede systemer bør have et fedt filter inden for klimaanlæggets. Hvis systemet ikke har et filter, vil fedt størkne og indsamle inde i kanalerne, i sidste ende bliver en brandfare og begrænse mængden af luft, der kan flyttes. Rengøring skal foretages regelmæssigt af specialiserede entreprenører; Vent rengøringsmidler typisk annoncere i afsnittet "Skorsten fejer" i telefonbøger, og entreprenøren skal være ekspert i afbrydelse af kanalen røret fra ventilen. Kanalsystem kan indeholde et filter, et spjæld til at undgå ryggen udkast og en luft-bevægelse enhed, typisk en traditionel, bladet roterende ventilator eller en mere moderne centrifugal enhed. Disse komponenter er typisk remote fra ovnen, så fjernelse af kanalen ikke må forstyrre dem.

Integreret ventilationskanaler

De fleste ovne har også en udluftningsanordning forrest udstødninger ind i køkkenet; denne udluftning ikke er tilsluttet et rør. Sådan integreret ventilationskanaler skal aldrig lukket, dækket eller blokeret på nogen måde. Ovnen er designet til at fungere bedst med en cirkulation af luft. Hvis cirkulationen er afbrudt, vil madlavning ydeevne blive negativt påvirket. Yderligere, luften er opbrugt kan blive varmt nok til at sætte ild til viskestykker eller smelte plastik redskaber, hvis de er hængt op direkte over mundingen af ventilen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com